A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Звіт народних аматорських колективів Тлумацького народного дому

Дата: 04.06.2018 14:23
Кількість переглядів: 1167

Фото без опису

 

У неділю, 03 червня, в Тлумацькому народному домі проходив звіт аматорського просвітницького колективу «Резонанс» (кер. Роман Бойчук) та аматорського хору «Відродження» (кер. Іван Миринда) по підтвердженню звання «народний».

Глядачам була представлена культурно-мистецька програма «Молодь за здоровий спосіб життя», учасники колективу виконували пісні, демонстрували різного роду танці, розповідали про згубний вплив шкідливих звичок на організм людини та пропагували здоровий спосіб життя.

Продовжив захід виступ хору «Відродження», який зворушив усіх духовними піснями та творами про Україну адже цього року хору виповнилося 15 років від його заснування.

На концерті були присутні міський голова Тлумацької ОТГ Роман Круховський, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ігор Мандар, отець мітрат Павло Дутчак та провідний методист вокально-хорового жанру ОНМЦКіТ Світлана Лещишин.

Зі словами вдячності до виконавців звернувся міський голова Роман Круховський та нагородив грамотами керівників колективів Романа Бойчука та Івана Миринду. На завершення Отець мітрат Павло Дутчак вручив усім учасникам хору «Відродження» грамоти-подяки за активну участь у релігійному житті громади від Архієпископа і Митрополита Івано-Франківської єпархії Володимира Війтишина.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь