A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Тлумацька районна філія обласного центру зайнятості провела профінформаційний захід

Дата: 21.06.2018 10:51
Кількість переглядів: 817

Фото без опису

    Вивільнення працівників це припинення трудових правовідносин з працівниками за ініціативою власника або уповноваженого ним органу в разі змін в організації виробництва і праці в тому числі при ліквідації, реалізації або профілюванні підприємства, установи, організації, скорочені чисельності штату працівників. З таким не приємним словом як «звільнення» хоч раз у житті стикалася кожна людина. Насправді, не все так сумно. Втрата роботи це не трагедія, а початок нового життя, який відкриває перед вами багато можливостей самореалізації.Головне це ваше відношення та готовність до змін.

   Працівниками державної служби зайнятості проводяться профінформаційні заходи на тему «Семінар для вивільнюваних працівників» З такою метою спеціалістами  Тлумацької районної філії Івано - Франківського обласного центру зайнятості 18 червня 2018 року проведено профінформаційний семінар для працівників Тлумацької спеціалізованої школи-інтернат щодо яких заплановане масове вивільнення у зв’язку  з скороченням чисельності працівників. Фахівець з профорієнтації Ніна Барчук та провідний інспектор з розслідування страхових випадків Надія Пристайко  проінформували присутніх щодо їх прав та можливостей ,які висвітлюються нормами чинного законодавства у сфері зайнятості та загальнообов’язкового  державного соціального страхування на випадок безробіття . Ознайомили з комплексом послуг, які надає державна служба зайнятості,серед яких:підбір роботи, можливість професійного навчання або перенавчання, сприяння у підприємницькій діяльності, залучення до самостійності. Учасникам семінару наголосили,що звертаючись за допомогою в працевлаштуванні до фахівців служби зайнятості, гарантовано отримуєш всебічну психологічну та професійну допомогу.

  Також, присутніх інформували щодо тенденцій та потреб на ринку праці, якому не вистачає фахівців робітничих та технічних спеціальностей.

  Семінар пройшов  у формі діалогу,під час якого вивільнювані працівники активно ставили запитання, які стосувалися деталей набуття статусу безробітної особи,можливості перенавчання  та започаткування власної бізнес –справи.

  По завершенню заходу,директор Тлумацької спеціалізованої школи-інтернат Руслан Хімейчук та учасники семінару подякували спеціалістам Тлумацької районної філії   Івано-Франківського обласного центру зайнятості за отриману інформацію.     

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь