A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Престижність військової служби за контрактом

Дата: 09.07.2018 09:21
Кількість переглядів: 744

Фото без опису

 

Військова служба за контрактом – це один з варіантів зайнятості особи. Сьогодні, як ніколи, це питання є досить актуальним

    05 липня 2018 року в приміщенні Тлумацької районної філії Івано-Франківського обласного  центру зайнятості, вкотре відбувся семінар «З орієнтації на Службу в Збройних Силах України». На початку семінару, з вступним словом до безробітних звернулася фахівець з профорієнтації Ніна Барчук яка ознайомила присутніх з ринком праці регіону та  перспективами працевлаштування.

  В  заході взяли участь представники 80-ї десантно-штурмової бригади третього окремого батальйону м. Чернівці  старшина Сергій Байдюк та заступника командира бойової машини, оператор-навідник Володимир Боднар з 108-го гірсько-штурмового батальйону,які ознайомили присутніх з перевагами проходження служби за контрактом в Збройних сил України, розповіли про перспективу контрактної служби, про грошове та матеріальне забезпечення військовослужбовців, соціальний та правовий захист, пільги контрактників та інше.

         Під час заходу старшина Сергій Володимирович проінформував присутніх про потребу у посадах на військову службу за контрактом в різних військових частинах України, про грошове забезпечення, про права та обов’язки військовослужбовця за контрактом: про вимоги щодо зарахування на військову службу, про строки укладання договорів, про право на освіту.

  Нагадуємо що з початку року Тлумацькою районною філією проведено сім семінарів з орієнтації на службу в Збройних Силах України у яких взяли участь 84 учасника.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь