A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

В ТЛУМАЦЬКІЙ ОТГ ВИЗНАЧАЮТЬ ПРІОРИТЕТИ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ

Дата: 27.07.2018 08:24
Кількість переглядів: 886

Фото без опису

Вже до кінця цього року у Тлумацькій міській ОТГ буде розроблено Стратегію розвитку об’єднаної територіальної громади. Окрім того, в ОТГ паралельно ведуться попередні роботи з розробки генерального плану міста. Про це повідомив радник з питань регіонального розвитку Івано-Франківського Центру розвитку місцевого самоврядування Ігор Мельничук (Ihor Melnychuk).
За його словами, Тлумач вже невдовзі може стати однією з найбільш розвинутих аграрно-промислових територій в області, а громада привабливим інвестиційним майданчиком. «Експерти Івано-Франківського ЦРМС, створеного за підтримки програми «U-LEAD з Європою», здійснили соціально-економічну діагностику ОТГ, а також провели SWOT-аналіз. Наразі спільно з представниками тергромади визначаємо пріоритети розвитку, а також нові соціально-економічні перспективи», — наголосив Ігор Мельничук.

Фото без опису
При цьому експерт відзначив, що у громаді паралельно ведеться робота і щодо розробки генерального плану міста. Ігор Мельничук нагадав, що Тлумацька ОТГ в цьому році стала переможцем обласного конкурсу проектів розвитку місцевого самоврядування та виграла 400 тис. грн на реалізацію розробки генплану. 
«Стратегія розвитку ОТГ та створення генерального плану міста – два взаємопов’язані процеси. Важливо, щоби пріоритети, які визначаються стратегією, були нанесені на карту. На оновленому генплані Тлумача необхідно зберегти промислові, інвестиційні, а також рекреаційні зони», — резюмував він.
У свою чергу, радник з питань просторового планування ІФ ЦРМС Тетяна Данилів (Тетяна Данилів) наголошує, що генеральний план міста є основою економічного розвитку ОТГ. За її словами, розробивши стратегію розвитку, експерти Івано-Франківського ЦРМС нададуть проектувальникам технічні завдання, які стануть основою розробки містобудівного документу. На її переконання, такий комплекс дій може стати добрим імпульсом розвитку Тлумацької ОТГ в перспективі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь