A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Про проведення відкритого обговорення (слухання) щодо встановлення «зеленого» тарифу:

Дата: 23.08.2018 14:24
Кількість переглядів: 830

Фото без опису

ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ ПЕРЕСАДЬКО РОМАН ВОЛОДИМИРОВИЧ (ІПН 3051804512), який є виробником електричної енергії  На виконання вимог постанови НКРЕКП від 30.06.2017 № 866 «Про затвердження Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень НКРЕКП», виносить на відкрите обговорення (слухання) питання щодо встановлення НКРЕКП «зеленого» тарифу для введеної в експлуатацію в 2018 році електростанції на біомасі (з використанням відходів лісового господарства) потужністю 100кВт, яка знаходиться в Івано-Франківській області, Тлумацькому районі, с.Королівка, вул.Загора, 49Б.

Дана електростанція введена в експлуатацію в 2018 році. Електроенергію, яка буде вироблятися на електростанції планується реалізовувати в Оптовий ринок електричної енергії України за «зеленим» тарифом, який відповідно до Закону Украі?ни «Про альтернативні джерела енергії?» встановлюється НКРЕКП на рівні роздрібного тарифу для споживачів другого класу напруги на січень 2009 року, помноженого на коефіцієнт «зеленого» тарифу для електричної енергії, виробленої з біомаси.

Зауваження і пропозиції від зацікавлених осіб щодо зазначеного питання приймаються протягом 14 календарних днів з дня цього оголошення на адресу електронної пошти: peresadkor2@gmail.com або за посиланням www.biomassa.if.ua на цьому сайті.

Відкрите обговорення (слухання) з приводу встановлення «зеленого» тарифу для зазначеної електростанції будуть проведені 7 вересня 2018 року об 18.00 год за адресою: Тлумацький район с.Королівка вул. Люлька 1, Королівська ЗОШ І-ІІІ ступенів актовий зал, куди запрошуються мешканці с.Королівка, представники органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Для уточнюючих питань з зазначеного питання звертайтеся за телефоном: +380993788335 або через електрону поштою: peresadkor2@gmail.com.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь