Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Відбулось засідання двадцять третьої сесії Тлумацької міської ради ОТГ

Дата: 23.08.2018 14:16
Кількість переглядів: 740

 

Фото без опису

 

    Сьогодні, 23 серпня, в приміщенні Тлумацького Народного дому під головуванням міського голови Романа Круховського, секретаря міської ради Ігоря Деньковича відбулось засідання двадцять третьої сесії Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади.

     Перед початком роботи чергової сесії міської ради міський голова Р. Круховський та перший заступник голови РДА М. Присяжнюк вручили грамоти депутатам міської ради, в.о. старост сіл громади та працівникам Тлумацької міської ради ОТГ за сумлінне виконання своїх обов’язків, високу професійну майстерність з нагоди відзначення 27-ї річниці Дня Незалежності України.

     Згідно затвердженого порядку денного розглянуто питання про затвердження протоколів постійної комісії міської ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій, про затвердження звіту про виконання міського бюджету за перше півріччя 2018 року,  про затвердження структури та чисельності апарату виконавчого комітету Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади в новій редакції. про затвердження Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Тлумацький центр первинної медичної допомоги»Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади, про організоване завершення 2017-2018 навчального року та хід підготовки до нового 2018-2019 навчального року у закладах освіти Тлумацької  ОТГ, про деякі питання щодо надання освітянських послуг в закладах загальної середньої освіти Тлумацької міської ради ОТГ, про внесення змін до «Положення про тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності  для розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Тлумацької ОТГ» затвердженого рішенням двадцять другої сесії Тлумацької міської ради від 26 червня 2018 року № 664-22/2018. про затвердження тарифу на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії. про участь у дев’ятому обласному конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування з проектом «Подорожуй Тлумаччиною», про участь у дев’ятому обласному конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування з проектом «Розвиток кооперації та фермерства – запорука добробуту сільських мешканців громади». про участь у дев’ятому обласному конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування з проектом «Розвиток фермерства – перспектива розвитку громади», про участь у дев’ятому обласному конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування з проектом «Організація роздільного збирання побутових відходів на території населених пунктів громади», про участь у дев’ятому обласному конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування з проектом «Тлумацьке озеро – магніт для туриста», про участь у дев’ятому обласному конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування з проектом «Підтримка розвитку вирощування екологічночистої сільськогосподарської продукції» та про представлення на присвоєння почесного звання «Мати – героїня».

Ряд питань стосувався земельних відносин − затвердження проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), надання дозволу на розробку проектів із землеустрою та детальних планів території (ДПТ), розгляд заяв громадян щодо вилучення земельних ділянок із користування під городництво, погодження передачі у власність земельних ділянок.

        Депутатами розглянуто та поіменно проголосовано більше п’ятдесяти питань з яких прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь