A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Відбулось засідання виконавчого комітету Тлумацької міської ОТГ

Дата: 31.08.2018 08:54
Кількість переглядів: 608

Фото без опису

    Вчора, 30 серпня, в читальному залі Тлумацького Народного дому під головуванням міського голови Романа Круховського та керуючого справами виконавчого комітету міської ради Ігоря Одуда відбулося засідання виконавчого комітету Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади.

    Згідно затвердженого порядку денного розглянуті питання про стан готовності закладів освіти Тлумацької ОТГ до нового 2018-2019 навчального року та підготовку до опалювального сезону. про виправлення технічної помилки в рішенні виконавчого комітету Тлумацької міської ради ОТГ 181 від 31 липня 2018року. про скасування рішення виконавчого комітету Тлумацької міської ради ОТГ №129 від 29 червня 2017 року «Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами», про внесення змін до рішення виконавчого комітету Тлумацької міської ради ОТГ № 188 від 31 липня 2018 року « Про надання дозволу на тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», про батьківську плату та зарахування вихованців у заклади дошкільної освіти Тлумацької ОТГ. про присвоєння поштових адрес та про надання одноразової грошової допомоги малозабезпеченим категоріям громадян.

    З розглянутих питань були прийняті відповідні рішення, згідно чинного законодавства, і також рішення, якими надано матеріальну допомогу жителям Тлумацької міської об’єднаної територіальної громади.

 

Фото без опису

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь