A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Відбулася нарада-зустріч представників закладів охорони здоров’я

Дата: 06.09.2018 14:54
Кількість переглядів: 788

  Фото без опису

     5 вересня в облдержадміністрації відбулася нарада-зустріч представників закладів охорони здоров’я адміністративно-територіальних одиниць області, сімейних лікарів, представників аптечних мереж та аптечних закладів, експертів департаменту з консультантом Національного офісу Всесвітньої організації охорони здоров’я Оксаною Кашинцевою.

      Участь у нараді брали головний лікар КНП "Тлумацький ЦПМД"  О.Мельник, лікар-терапевт Драгомирецька С.М., сімейний лікар Білан М.М. Лікарі ЦПМД пропонували розширити перелік доступних ліків та нозологій, зокрема педіатрії, неврології, гастроентерології та вности певні корективи щодо організації самої Програми.

Фото без опису

      «Регіональний європейський офіс Всесвітньої організації охорони здоров’я проводить моніторинг на скільки себе виправдовує програма «Доступні ліки» в Україні і через Національне бюро організовує такі кваліфікаційні інтерв’ю на місцях. Мета – отримати максимально об’єктивну інформацію для звіту в Міністерство охорони здоров’я України та для подальшого функціонування урядової програми на наступні роки», – зазначила Оксана Кашинцева. Також представниця Національного бюро запевнила, що всі рекомендації та пропозиції будуть враховані.

Учасники зустрічі також обговорили формування списку доступних ліків, виробників, які туди попадають, як проходить відбір та яка процедура.

Фото без опису

Консультант Національного офісу Всесвітньої організації охорони здоров’я наголосила на необхідності продовження програми та окреслила перспективи розвитку з подальшим врахуванням розширенням нозологій та прив’язки до територій.

Слід зазначити, що Оксана Кашинцева з такими візитами вже побувала у Львівській, Одеській, Харківській та Херсонській області, на черзі, після Івано-Франківщини, Дніпро та Вінниця.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь