A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ СТАТИСТИКИ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ інформує

Дата: 06.09.2018 16:41
Кількість переглядів: 528

Фото без опису

 

Обсяг реалізованої промислової продукції підприємствами області у січні–липні 2018 року

Головне управління статистики інформує. Підприємствами області у січні–липні 2018р. реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на 39,8 млрд.грн (у січні–липні 2017р. – на 23,2 млрд.грн).

У загальному обсязі реалізації 54,9% становила продукція переробної промисловості, 36,7% – підприємств з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря, 7,8% – добувної промисловості і розроблення кар’єрів, 0,6% – з водопостачання, каналізації, поводження з відходами.

Понад 44% обсягу продукції переробної промисловості реалізовано підприємствами з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції. Вагомим також був внесок підприємств з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції (16,9%), виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності (16,8%), харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (10,3%), машинобудування (7,1%).

Частка області у загальнодержавному обсязі реалізованої промислової продукції склала 2,8%, що відповідає 10 місцю серед регіонів України. Внесок підприємств області з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції у загальнодержавний обсяг реалізованої промислової продукції даного виду діяльності зріс з 3,3% у січні–липні 2017р. до 23,9% у січні–липні поточного року. Питома вага реалізованої промислової продукції підприємств з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності у загальнодержавних обсягах склала 7,6%, з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – 5,4%, виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції – 5,3%, добування сирої нафти та природного газу – 4,2%.

В обсязі реалізованої продукції добувної та переробної промисловості за основними промисловими групами 70,1% займали товари проміжного споживання, 13,4% – споживчі товари короткострокового та тривалого використання, 12,4% – енергія, 4,1% – інвестиційні товари.

Довідка: тел. (0342)79-20-08; e-mail: ifgus@ifstat.gov.ua.

Більше інформації: http://www.ifstat.gov.ua/EX_IN/EX-PROM.htm

© Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2018

При використанні інформації посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській області ОБОВ’ЯЗКОВЕ.

 

 

 

 

Обсяг реалізованої промислової продукції підприємствами міст та районів області у січні–липні 2018 року

Головне управління статистики інформує. За січень–липень 2018р. підприємствами області реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на 39,8 млрд.грн, що склало 2,8% її загального обсягу по Україні.

Підприємства міста Калуша забезпечили 28,5% загальнообласного обсягу реалізації, в основному, за рахунок збільшення виробництва хімічної продукції. Вагомі обсяги промислової продукції реалізовано підприємствами міст Бурштина (22,9% загальнообласного обсягу) та Івано-Франківська (18,8%), а також Тисменицького (8,6%), Долинського (6,7%), Рожнятівського (4,6%) та Надвірнянського (3%) районів. Частка реалізованої продукції підприємств Рогатинського району склала 1,7%, м.Коломиї – 1,3%, Снятинського району – 1,2%, м.Яремче – 0,6%, Богородчанського та Галицького районів – по 0,4%, м.Болехова та Косівського району – по 0,3%, Городенківського, Калуського та Коломийського районів – по 0,2%, Тлумацького – 0,1%, Верховинського району – менше 0,1%.

У розрахунку на одну особу населення області промислової продукції реалізовано на 28,9 тис.грн. Вищий, ніж у середньому по області, цей показник у містах Бурштині (588,6 тис.грн), Калуші (170,4 тис.грн), Івано-Франківську (29,2 тис.грн), Тисменицькому (41,1 тис.грн) та Долинському (38,5 тис.грн) районах.

Довідка: тел. (0342) 79-20-08; e-mail: ifgus@ifstat.gov.ua.

Більше інформації: http://www.ifstat.gov.ua/EX_IN/EX-PROM.htm

© Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2018

При використанні інформації, посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській області ОБОВ’ЯЗКОВЕ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь