A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

У ТЛУМАЧІ ВІДКРИТО КАБІНЕТ СІМЕЙНОГО ЛІКАРЯ

Дата: 12.09.2018 15:21
Кількість переглядів: 7910

 

       12 вересня 2018 року у місті Тлумач відбулася визначальна подія – відкриття Кабінету сімейного лікаря Тлумацького центру первинної медичної допомоги  що знаходитиметься по вул.О. Кобилянської, 2 .

        Відкриття проводилося за участі духовних отців о. Василя та о. Миколи, міського голови Романа Круховського, секретаря міської ради Ігоря Деньковича, заступника міського голови Ігоря  Мандара, головного лікаря Тлумацької ЦРЛ Івана Бойчука, працівників та керівника КНП «Тлумацький центр первинної медичної допомоги » та міської ради, а також гостей та запрошених.

        Тлумацький центр первинної медичної допомоги є в числі перших 149-ти закладів в Україні та 4 –х перших в Івано-Франківській області, що підписали договір із Національною Службою Здоров’я  України, завдяки  чому саме наші краяни можуть відчути на собі переваги реформування  медичної  галузі на первинному рівні. Кабінет сімейного лікаря дасть змогу ще більше наблизити медичні послуги для наших громадян, а прийом пацієнтів та всіх бажаючих здійснюватиметься щоденно, крім неділі.

          Варто зазначити, що «Кабінет чергового сімейного лікаря організовано саме з метою наближення первинної медичної допомоги до жителів, оскільки, при анкетуванні наших жителів одним із  зауважень було – віддаленість медичних закладів» – сказала головний лікар Тлумацького ЦПМД Оксана  Мельник.

           Наші пацієнти в кабінеті сімейного лікаря матимуть змогу отримати консультації сімейного лікаря, педіатра чи терапевта, пройти ряд основних досліджень ( в т.ч. ЕКГ-дослідження,  ан.крові на рівень глюкози, виміряти артеріальний тиск, антропометричні дані та отримати рецепти в т.ч. по програмі «Доступні ліки»), а також підписати декларацію про  вибір свого лікаря.

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь