A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

«Світ талантів» Тлумацького Будинку дитячої та юнацької творчості

Дата: 14.09.2018 09:17
Кількість переглядів: 1629

Фото без опису

 

     Стартував новий навчальний рік у закладі позашкільної освіти Тлумацької ОТГ, який від тепер працюватиме за новою адресою – на базі Тлумацької загальноосвітньої школи.

     12 вересня 2018 року тут проведено День відкритих дверей, на якому вихованці та їх керівники презентували майстер-класи, а також виставки декоративно-прикладного мистецтва, технічної творчості. Концертно-розважальну програму продемонстрували гуртки художньо-естетичного циклу. Дітей та дорослих частували димовим фруктовим коктейлем та смаколиками, а ефектності святу додало дивовижне бульбашково-димове шоу.

      У новий навчальний рік вихованці гуртка «Технічного моделювання молодших школярів» (керівник Цимбалій В.В.) входять з добрим доробком – 22 перших місця на обласних та 3 нагороди на змаганнях Всеукраїнського рівня. Вироби та моделі юних техніків дивували своєю викінченістю, досконалістю, фантазією.

       Вихованці гуртків «Тістопластики» (керівник Денькович Т.С.), «Умілі руки» (керівник Кікцьо І.В.), «Художній розпис по склу» (керівник Бойчук О.В.), які у минулому році вибороли на обласному рівні перші та другі місця, показували майстер-класи, виставки виробів, які милували око своєю художньою майстерністю. Учасники і гості свята не могли повірити, що це можуть робити діти.

        Зацікавили дітей та батьків майстер-клас і виставка виробів «Іграшка-сувенір» (керівник Сірман Б.В.). Вихованці цього гуртка показали, як методом апсайтлінгу можна виготовити чудові механізовані іграшки для дизайну дитячих куточків і кімнат.

         Свою майстерність показали вихованці вже традиційних видів ужиткового мистецтва «Сучасної вишивки»  (керівник Мазур Л.В.), «В’язання гачком та шпицями» (керівник Штиглян З.М.) та «Сучасного гобелену» (керівник Худицька Л.І).

          Цікавими своєю фантазією та творчим підходом були вироби гуртка «Майстер та майстриня» (керівник Риндич Д.М.). Присутні побачили, як можна з природнього матеріалу виготовляти різноманітні панно, композиції, які можуть бути елементами інтер’єрного дизайну. Вихованці цього гуртка зайняли перше місце в обласному конкурсі «Флористичний розмай».

          Учасники Клубу інтелектуальної творчості (керівник Чаплінська О.П.) срібні призери обласного конкурсу «КОРТ» (Кмітливих Організованих, Розумних, Толерантних) та обласних  телевізійних змагань «Ігри Інтелекту» звеселили присутніх своїм артистизмом, дотепністю та жартами.

           Зацікавила дітей і дорослих презентація гуртка «Програмування за проектом CodeClub» (керівник Добровольська Л.Я.), який вперше працюватиме цього року від Тлумацького БДЮТ на базі Тлумацької гімназії.

            Належну виконавську майстерність продемонстрували  вихованці гуртків вокально-хорового співу (керівник Буковська Л.Д.), хореографії (Лесюк Л.Б. та Брезіцька Г.В.). Виступи цих художніх дитячих колективів зачарували своєю мелодійністю пісень, розмаїттям українських та дитячих танців, постановкою, яскравістю та багатством колоритних костюмів.

             Ведучі свята, вихованці гуртка «Юні режисери» (керівник Павлюк І.І.), створили глядачам незабутній настрій та налаштували гурткову роботу позашкільного закладу на нові творчі натхнення і досягнення.

             Учасників заходу вітали міський голова Тлумацької об’єднаної територіальної громади Роман Круховський, його заступник з питань виконавчих органів Ігор Мандар, директор Тлумацької ЗОШ І-ІІІ ст. Володимир Посацький та директор Тлумацького БДЮТ Мирослав Серемчук, які, висловили вдячність  дирекції та  колективам Тлумацької ЗОШ І-ІІІ ст. та БДЮТ за співпрацю в організації святкового дійства та побажали всім здоров’я, мирного  неба, добра, творчих злетів та втілення всіх задумів у життя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь