A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Відбулись збори мешканців громади щодо третього раунду відбору громад Програми «DOBRE»

Дата: 18.09.2018 16:20
Кількість переглядів: 1227

      В Україні триває процес децентралізації, в основі якого є створення фінансово самодостатніх об’єднаних територіальних громад. Не стоїть осторонь даного процесу і Тлумацька ОТГ. Керівництвом громади постійно триває пошук додаткових ресурсів для соціально-економічного розвитку громади. Саме для залучення додаткових фінансових ресурсів відділом економічного розвитку, торгівлі, інвестицій та сільського господарства  виконавчого комітету міської ради постійно подаються проекти, заявки на участь у різноманітних вітчизняних та міжнародних конкурсах, програмах та грантах.

      Одним із таких проектів є Програма DOBRE, яка реалізується Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Глобал Комьюнітіз (Global Communities). Відділ економічного розвитку, торгівлі, інвестицій та сільського господарства  виконавчого комітету міської ради вдруге подав заявку на участь в даному проекті. Цього року подана  заявка була відібрана в першому етапі відбору до участі в Програмі DOBRE. В рамках третього раунду відбору громад Програми DOBRE у вівторок 18 вересня у приміщенні Народного дому м.Тлумач, за головуванням міського голови Романа Круховського відбулись збори мешканців громади.

       На зборах міський голова Роман Круховський  здійснив презентацію на тему «Навіщо ми подалися в програму DOBRE». Присутні представники Програми DOBRE Любомир Кава та Марина Дудяк ознайомили присутніх з основними етапами та проектами Програми. Було обговорено та проголосовано можливий перший проект громади. В результаті обговорення та голосування було прийнято рішення, що можливим першим проектом буде запровадження роздільного сортування сміття в навчальних закладах та населених пунктах громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь