Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Тлумацька міська ОТГ відзначила День захисника України

Дата: 16.10.2018 10:21
Кількість переглядів: 775

Фото без опису

У неділю, 14 жовтня, в місті Тлумачі відбулося урочисте віче з нагоди Дня захисника України, 76-річчя створення УПА та Дня створення Українського козацтва.

Представники влади, духовенство, громадськість та гості міста зібралися біля Пам’ятника борцям за волю України, де проходили урочистості та свято повстанської пісні «Тернистий шлях до волі».

З вітальним словом до тлумачан та гостей міста звернувся міський голова Тлумацької міської ОТГ Роман Круховський, який закликав усіх бути гідними патріотами рідного краю.

          Під час урочистого віче виступили голова Тлумацької районної ради Василь Двояк, перший заступник голови Тлумацької райдержадміністрації Микола Присяжнюк та військовий комісар Тлумацького районного військового комісаріату Віталій Непеляка.

На площі лунали патріотичні пісні, вірші, танцювальні композиції у виконанні аматорів народного мистецтва з міста Тлумача та сіл Гринівці, Братишів, Вікняни, Колінці, Надорожна.

В рамках заходу пройшло покладання квітів до Пам’ятника борцям за волю України та вшанування хвилиною мовчання усіх тих, то загинув за Україну.

По завершенню концерту усі рушили спільною ходою пам’яті у супроводі духового оркестру до міського кладовища, де біля  могили воїнам УПА священнослужителі місцевих храмів відправили панахиду за загиблими борцями за волю України.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь