A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ інформує

Дата: 25.10.2018 11:16
Кількість переглядів: 405

Щодо випадку АЧС в Донецькій області

 

Фото без опису

 

Відповідно до оперативної інформації Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області, 18.10.2018 року було встановлено діагноз на африканську чуму свиней в особистому підсобному господарстві, с.Новотроїцьке Добропільського району Донецької області.

Біоматеріал досліджувався в Дніпропетровській регіональній державній лабораторії Держпродспоживслужби, де і було виявлено ДНК вірус АЧС (звіт про результати дослідження № 001854 п.м./18 від 18.10.2018).

З метою координації дій з локалізації та ліквідації спалаху АЧС проведено засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісій при райдержадміністрації, рішенням якої затверджено план з ліквідації АЧС, визначено межі епізоотичного осередку, зони захисту та нагляду.

В осередку захворювання вживаються заходи з локалізації та недопущення розповсюдження збудника АЧС.

Суб’єктам господарювання, які здійснюють діяльність із розведення, утримання та обігу свиней рекомендуємо не здійснювати господарські зв’язки із зазначеними територіями.

 

 

 

 

 

Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області  попередила обрахування споживачів на суму 37,1 тис. грн. за  надання послуг водопостачання

 

Фото без опису

 

До ГУ Держпродспоживслужби  в Івано-Франківській області  звернувся суб’єкт господарювання, що  надає послуги водопостачання та  водовідведення  щодо здійснення позапланового заходу державного нагляду  (контролю)  встановлених рішенням органу  місцевого самоврядування тарифів на послуги, що надаються бюджетним та іншим споживачам.

В ході проведення позапланового заходу державного нагляду (контролю) встановлено,  що  рішенням  органу  місцевого  самоврядування встановлено  тарифи на послуги шляхом коригування діючих  тарифів.  При  коригуванні   тарифів  на  послуги  водопостачання  та  водовідведення підприємство  порушило   вимоги  п. 18,19,20  Порядку  формування тарифів на  централізоване водопостачання та водовідведення, затвердженого  постановою КМУ від 01.06.2011 р  №869, а саме:, на послуги  водопостачання   та водовідведення до розрахунку  скоригованого  тарифу підприємство безпідставно,  без схваленої в установленому порядку  Інвестиційної  програми  включило  рентабельність на послуги  водопостачання  та  водовідведення та подало до  органу місцевого самоврядування  для  встановлення тарифи в завищеному  розмірі. 

Тож зазначені дії є порушенням вимог порядку формування державних регульованих цін. 

В  результаті здійснення позапланового заходу  тариф на послуги водопостачання для бюджетних установ зменшено на  2,92 грн /куб.м, на послуги водовідведення на 1,13 грн/куб.м та для інших споживачів на послуги водопостачання на 5,84 грн. куб. м та для інших споживачів на 2,25 грн. куб.м.

В  результаті проведеного   позапланового заходу  державного нагляду (контролю) за  час дії  тарифів, встановлених з порушенням  вимог чинного законодавства  підприємство  необґрунтовано  одержало  виручку в  розмірі  6188,78 грн.

Підприємству  надано  припис про усунення порушень державної  дисципліни цін,  шляхом  приведення тарифів до  рівня  економічно обґрунтованих  та  зобов’язано повернути споживачам необґрунтовано одержану  виручку .

Відповідно до відповіді на припис підприємство повернуло споживачам необґрунтовано одержану виручку та подало до органу місцевого самоврядування  для встановлення тарифів розрахунок тарифів, розрахований відповідно до вимог постанови КМУ №869 від 01.06.2011 р. 

Таким чином за результатами здійснення позапланового  заходу повернуто споживачам необґрунтовано  одержану  виручку в розмірі 6188,75 грн.  та  попереджено обрахунок споживачів з  розрахунку на рік в сумі 37 131,5 грн.

  

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь