A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ СТАТИСТИКИ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ інформує

Дата: 25.10.2018 11:26
Кількість переглядів: 559

До Дня автомобіліста та дорожника

 Фото без опису

 

   Автомобільним транспортом здійснюється понад три чверті загальнообласних обсягів комерційних вантажних та пасажирських перевезень. Упродовж січня–вересня 2018р. автомобільним транспортом підприємств та фізичних осіб-підприємців області замовникам доставлено 3,8 млн.т вантажів, виконано автотранспортну роботу в обсязі 813,3 млн.ткм. Послугами автотранспортних перевізників скористалися 50,3 млн. пасажирів, обсяг пасажирообороту склав 967,9 млн.пас.км, що на 12,1% більше обсягів аналогічного періоду попереднього року.

    Мережа автомобільних доріг загального користування області на кінець 2017р. становила 4,1 тис.км доріг з твердим покриттям. На 1000 квадратних кілометрів території припадало 296 км автодоріг з твердим покриттям (по Україні – 277 км). За щільністю автомобільних доріг область посіла 12 місце серед регіонів держави. За типами покриття доріг в області переважають чорне шосе і чорні гравійні дороги –2,2 тис.км (53,8% від загальної протяжності доріг)  та дороги з асфальтобетонним покриттям – 0,8 тис.км (19,2%). Найбільш наближеними до європейських стандартів є автомобільні дороги загальнодержавного значення I та II категорій, частка яких становить 11,3% від загальної протяжності доріг в області (в Україні – 9,1%). 

    За даними Служби автомобільних доріг в області, протягом 2017р. у будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання автомобільних доріг загального користування із державного та місцевого бюджету було направлено коштів на суму 756,3 млн.грн, з них 619,4 млн.грн з державного та 136,9 млн.грн – з місцевого бюджетів.

Довідково: День автомобіліста і дорожника з 1993 року відзначається щорічно  в останню неділю жовтня згідно з Указом Президента України.

 

© Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2018

При використанні інформації посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській області ОБОВ’ЯЗКОВЕ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь