A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Тлумацька районна філія Івано-Франківського обласного центру зайнятості повідомляє

Дата: 31.10.2018 14:21
Кількість переглядів: 812

  Днями на Державному підприємстві «Виробниче об`єднання «Карпати» пройшов день відкритих дверей для   безробітних громадян, які  перебувають на обліку з метою пошуку роботи в Тлумацькій  районній  філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості.

Після вступного інструктажу фахівець з найму робочої сили Наталія Воробйова розповіла про підприємство, умови роботи та оплату праці. Повідомила про те, що у зв’язку із відкриттям нового проекту із виробництва складових для автомобілів Skoda Rapid є потреба у нових працівниках. 

 Зараз на підприємстві працює понад 3000 людей, але із стартом нового проекту планують працевлаштувати ще 1300. Середня заробітна плата минулого року на підприємстві становила 7530 гривень. Проте і цю цифру планують збільшити, а саме  з 1 листопада буде підвищено заробітну плату і працівники в середньому будуть отримувати 9000 грн. на руки.

Оскільки підприємство є державним, тому на ньому дотримуються абсолютно всіх соціальних гарантій, починаючи від офіційного працевлаштування, і завершуючи оплачуваними відпустками та лікарняними.Окрім того, працівників підприємства безкоштовно довозять до місця роботи і назад. Також їм частково компенсують вартість харчування за кожен відпрацьований день у розмірі 25 гривень.

Щоб стати в’язальником, не потрібен спеціальний досвід роботи, а тільки бажання працювати. На підприємстві нових працівників навчать всього необхідного. Окрім того, ВО «Карпати» пропонує і кар’єрний ріст для своїх працівників. Багато начальників цехів, які сьогодні працюють на заводі, свою роботу починали із посади учня в’язальника.

Учасники заходу відвідали ряд цехів, де виготовляють кабельну продукцію до автомобілів Opel Astra, Audi Q7, Mersecedes C-Class і E-Class та Porsche Сayenne. Також відвідувачам продемонстрували умови праці, осучаснений медпункт та їдальню.

В заході взяли участь 28 осіб з числа безробітних.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь