A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Шановні працівники відділу культури, клубні працівники, викладачі спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, бібліотекарі, фахівці музейної справи, самодіяльні артисти!

Дата: 08.11.2018 15:21
Кількість переглядів: 621

Фото без опису

 

     В переддень свята прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята. Свята тих, для кого творчість, освіченість, вихованість, духовність, національні традиції стали головними життєвими орієнтирами, хто причетний до світу прекрасного, хто втілює в життя програму духовного здоров`я народу, хто самовіддано любить мистецтво, збагачується його щедрими  ідеями, величністю і самобутністю.. Ваша нива завжди встелена добрими плодами, новими здобутками і високими досягненнями. Без вашого доброго серця, ініціативності, творчої думки та справжнього подвижництва неможливі реальні зміни у нашому суспільному житті.

        Без традиції — нема культури, а без культури — нема нації. Адже кожен народ існує доти, доки живе його культура. Саме завдяки відданим своїй справі митцям українська культура змогла зберегти свою самобутність і зайняти гідне місце серед світових культур. Вагомий вклад творчих особистостей у відродження української національної культури, розвиток народної творчості, активна культурно-просвітницька діяльність заслуговують на слова щирої вдячності.

    Тож нехай не полишає Вас та завзятість і енергія, сила волі та витримка, яких не раз докладаєте до своїх щоденних старань.  Бажаю Вам творчого ентузіазму, незгасного прагнення радувати та дивувати людей оригінальними ідеями на ниві культури. А у Вашому особистому житті нехай розквітає щастя, панує родинний затишок та благополуччя.

 

 

З повагою,

 

Міський голова                                                       Роман Круховський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь