A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

ТЛУМАЦЬКА ОТГ СТАЛА ПАРТНЕРОМ ПРОГРАМИ USAID «DOBRE»

Дата: 08.11.2018 15:48
Кількість переглядів: 740

Фото без опису

       Після конкурсного відбору (понад 200 громад –учасниць зі всієї України) Тлумацьку міську раду ОТГ було обрано для участі в програмі «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE). Тож, 5-6 листопада представники Тлумацької ОТГ, у складі міського голови Круховського Р.П., першого заступника міського голови Радовця А.П. та начальника відділу економічного розвитку, торгівлі, інвестицій та сільського господарства Гузія В.Я., взяла участь у інвестиційній конференції для об?єднаних громад  «Стратегічний розвиток та інвестиції». Подію організувала програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) спільно з партнером програми Українським кризовим медіа-центром.

Фото без опису

     Конференція зібрала понад 400 учасників, серед яких представники 75 громад-учасниць програми, представники бізнесу та інвестиційних фондів, виконавці проектів міжнародної технічної допомоги, центральних та регіональних органів влади.

Фото без опису

     Упродовж двох днів очільники громад мали змогу почути усю важливу та необхідну інформацію щодо створення сприятливого інвестиційного клімату в ОТГ. Зокрема, на зустрічі йшлось про розвиток підприємницького середовища та створення сприятливих умов для розвитку інноваційної економіки. Окрім того, було презентовано й кращі практики із залучення інвестицій. Голови ОТГ, своєю чергою, представили свої ідеї та ініціативи зі створення сприятливого економічного середовища.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь