A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Відбулось засідання двадцять п’ятої сесії Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади

Дата: 19.11.2018 08:58
Кількість переглядів: 746

 

  У п’ятницю, 16 листопада, під головуванням міського голови Романа Круховського в приміщенні Народного дому відбулось засідання двадцять п’ятої сесії Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади.

    Згідно затвердженого порядку денного розглянуто питання про  виконання міського бюджету за дев’ять місяців 2018 року. про затвердження протоколів постійної комісії міської ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій, про затвердження протоколу про співробітництво між Тлумацькою міською радою об’єднаної територіальної громади Тлумацького району Івано-Франківської області та Глобал Комьюнітіз, виконавцем Програми «Децентралізація Приносить Кращі Результати та Ефективність» (DOBRE), про затвердження та співфінансування з місцевого бюджету проектів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, про звіт керівника комунального підприємства «Міське комунальне господарство» Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади з фінансово-господарської діяльності за 10 місяців 2018 року, про звіт керівника комунального підприємства «КРГ «Нептун» з фінансово-господарської діяльності за 10 місяців 2018 року. про роботу закладів культури Тлумацької міської ОТГ. про надання згоди на безоплатну передачу нерухомого майна до комунальної власності Тлумацької ОТГ. про внесення нерухомого майна до переліку об’єктів комунальної власності Тлумацької об’єднаної територіальної громади. про приєднання до Європейської Хартії рівності жінок і чоловіків у житті місцевих громад, про виконання Державного Гімну України перед початком занять у навчальних закладах Тлумацької міської ОТГ. про здійснення аналізу впливу регуляторного акту проекту рішення Тлумацької міської ради ОТГ «Про внесення змін до «Програми з модернізації, оптимізації та розвитку централізованої системи водопостачання м. Тлумач Івано-Франківської області» затвердженої  рішенням Тлумацької міської ради від 29 січня 2015 року №1637-50/2015, про внесення змін до рішення міської ради від 31.07.2015р. №1843-55/2015 «Про перейменування та присвоєння назв новим вулицям міста Тлумач» та земельні питання.

      Ряд питань стосувався земельних відносин - про надання земельних ділянок учасникам АТО, затвердження проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), затвердження детального плану території (ДПТ) та ряду інших питань.

        Депутатами розглянуто та поіменно проголосовано більше п’ятдесяти  питань з яких прийнято відповідні рішення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь