A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Орієнтуємо учнів на вибір майбутнього фаху

Дата: 22.11.2018 09:19
Кількість переглядів: 601

Фото без опису

 

    20 листопада 2018 року  Тлумацькою  районною філією  Івано-Франківського обласного центру зайнятості проведено брейн – ринг «У світі професій» та день відкритих дверей центру зайнятості для учнів 8  та  9 класу Тлумацької спеціалізованої школи інтернату.

    Брейн- ринг проводила фахівець  з профорієнтації  Світлана  Атаманюк. У ньому взяло участь 16 учнів  восьмого та дев’ятого класів. Мета проведення даного заходу  – виявити  обізнаність дітей  у безмежному світі професій, привернути увагу до проблеми професійної самореалізації,  вибору професії.

    Брейн-ринг проходив в захоплюючій та змагальній атмосфері. І сміливо можна назвати переможцями всіх учасників заходу, оскільки вони наблизилися на крок до свідомого вибору свого професійного майбутнього.  Всі учасники брейн-рингу отримали заохочувальні призи.

    Після брейн- рингу діти відвідали Тлумацьку   районну  філію  Івано-Франківського обласного центру зайнятості, де детально ознайомились з роботою кожного відділу, їх функціями та основними завданнями.Учням було наголошено на необхідності правильного та усвідомленого вибору майбутньої професії з урахуванням потреб ринку праці та поінформовано про можливість пройти онлайн тестування з використанням веб-базової платформи для онлайн профорієнтаційного консультування “Моя професія: консультаційна мережа”.

    Даним заходом діти були задоволені і отримали масу позитивних вражень від побаченого і почутого. Проведення таких профорієнтаційних заходів сприяє формуванню у школярів реалістичних уявлень про ринок праці, усвідомлених дій щодо майбутнього професійного навчання та працевлаштування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь