A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Тепло дітям

Дата: 29.11.2018 14:46
Кількість переглядів: 774

Фото без опису

Народна мудрість говорить: «Вогонь, запалений на вершині гори, не зігріє тих, хто біля її підніжжя». І щастя наше, що є такі люди, які не говорять про добро, а творять його, розводять свій вогонь так, щоб люди могли біля нього зігрітися. Завдяки саме таким людям з’явилося тепло у нашому садочку ДНЗ «Сонечко».

Сьогодні ми з упевненістю можемо сказати, що у нашому навчальному закладі починається нова епоха – епоха використання альтернативного палива.

Цей проект був би неможливим без  підтримки  влади Тлумацької  міської ОТГ , зокрема міського голови Р.Круховського.  Щиро дякуємо за те, що не залишились осторонь та допомогли втілити нашу мрію в життя. Цієї зими у групах стало набагато  тепліше та затишніше. 
           На початку 2018 року з
метою переведення на альтернативні види опалення освітнього  закладу було виготовлено проектно-кошторисну документацію з реконструкції системи теплопостачання з встановленням   твердопаливних котлів теплопродуктивністю до 200 квт-год для опалення  Тлумацького дошкільного навчального закладу «Сонечко». Це  дозволило  на 30 %  знизити рівень оплати на енергоносії в  дошкільному  закладі, підвищити ефективність теплопостачання та забезпечити сталу температуру у приміщеннях садочка незалежно від зміни погодних умов. 

Дітки в групі одягнені легко, додаткового теплого одягу тут не потребують, приміщення цілком комфортне для занять та ігор. У садочку в усіх приміщеннях кімнатні термометри фіксують 19 градусів тепла та вище. Температура на різних поверхах стабільна, усі групи, просторі приміщення музичного та спортивного залів однаково прогріваються.

          Тож спасибі усім, хто своєю працею реалізував цей задум.

           

завідувач Тлумацького ДНЗ «Сонечко»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь