Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Шановні волонтери!

Дата: 05.12.2018 08:12
Кількість переглядів: 625

Фото без опису

    5 грудня світ відзначає Міжнародний день волонтера. З цієї нагоди сердечно вітаю усіх, хто своєю добровільною, самовідданою працею щодня зміцнює нашу державу. Цей день є святом кожного, хто долучився до спільної справи.

   Сьогодні волонтерство тісно увійшло в наше повсякденне життя і є важливою складовою громадянського суспільства. Волонтери – це люди з добрими і чуйними серцями, які не проходять повз чужу біду.

      В умовах, коли на нашу землю прийшла війна, волонтери не лише збирають кошти, купують амуніцію і все необхідне, а також, не зважаючи на смертельну небезпеку, доставляють все необхідне нашим військовослужбовцям на передову.

    Жителі нашої громади не залишаються осторонь проблем держави: це прості люди, учні, підприємці, працівники та пенсіонери. Певен – кожен мешканець  вніс хоча б часточку себе, своєї душі і праці у спільну мету – допомогу нашим бійцям.

       Прийміть щиру подяку за чуйність і незламну віру у свій народ, за бажання допомагати усім, хто опинився в скрутних обставинах.
     Нехай кожен добрий вчинок одного волонтера спонукає до дії інших, а люди – віддячують Вам добром і повагою. Бажаю, оптимізму, здоров’я, невичерпної енергії та миру! Низький уклін  усім небайдужим людям, завдяки яким наш народ стоїть і переможе!

З повагою,

Міський голова                                                                               Роман Круховський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь