A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Тлумацька ОТГ – переможець проектів

Дата: 06.12.2018 10:01
Кількість переглядів: 1142

        

      У середу, 5 грудня, напередодні відзначення Дня працівників органів місцевого самоврядування, в приміщенні зали засідань обласної ради відбулося відзначення кращих працівників  органів самоврядування та нагородження переможців дев’ятого обласного конкурсу проектів і програм розвитку місцевого самоврядування. Вручили нагороди та привітали авторів найуспішніших проектів голова Івано-Франківської облдержадміністрації Олег Гончарук і та голова Івано-Франківської облради Олександр Сич. Голови привітали всіх представників органів місцевого самоврядування і зазначили, що саме вони є одним із головних чинників розвитку громадянського суспільства та дійовим інструментом вирішення різного роду завдань., а реформа децентралізації залишається ключовою.

           Варто зазначити, що цього року для участі у конкурсі було подано 120 проектів від 87 місцевих рад, у тому числі 16 ОТГ, на суму 54,8 млн. грн.. 32,5 млн. грн.. з яких з обласного бюджету, 14 млн. грн.. із місцевих бюджетів і 5,6 млн. грн.. від організацій-партнерів. Враховуючи висновки експертної комісії та пропозиції ради конкурсу, визначено переможцями 61 проект від 59 місцевих рад, у тому числі 13 ОТГ на загальну суму 28,7 млн. грн.

 

           

   Тлумацька міська рада, як і Надвірнянська, подала найбільшу кількість проектів (шість) різних напрямків, за що була заслужено відзначена головою облради Олександром Сичем та конкурсною комісією. Наполегливість та активність  дала можливість Тлумацькій ОТГ стати переможцем у двох номінаціях: «Організація роздільного збирання побутових відходів на території населених пунктів громади» та «Подорожуй Тлумаччиню». Цей успіх став можливим завдяки креативу та грамотному  написанні проектів відділом економіки, інвестицій та сільського господарства під чітким керівництвом його начальника Василя Гузія.

 

 

 

          Крім того, під час нагородження, за сумлінну працю в органах місцевого самоврядування, подякою обласної ради було відзначено в. о. старости с. Пужники Михайла Кушніра.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь