A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Професіографічна екскурсія у світ мужності та самопожертви.

Дата: 07.12.2018 13:49
Кількість переглядів: 535

Фото без опису

 

Напевно, не існує більш небезпечної, відповідальної та важливої професії, ніж професія рятувальника-  у будь-який час дня і ночі потрібно відправитися туди, де є загроза та небезпека і часто, ризикуючи своїм життям, зробити все, щоб звільнити людину з біди.

З метою ознайомлення школярів із професією пожежного Тлумацькоюрайонною ї філією  Івано-Франківського обласного  центру зайнятості  6 грудня 2018 була організована професіографічна екскурсія  в Державну  пожежно-рятувальну  частину Управління ДСНС України в Івано-Франківській області  що в  місті Тлумачі   для учнів 8-9  класівТлумацької школи - інтернат.

В ході проведення екскурсії учні мали змогу ознайомитись з пожежно-рятувальною технікою і обладнанням, яке використовується під час гасіння пожеж та подоланні різноманітних надзвичайних ситуацій. У цікавій захоплюючій формі заступник начальника ДПРЧ-5  Семенюк Русланта його підлеглі розповіли присутнім, як діють оперативно-рятувальні наряди , наскільки від їх швидких та відпрацьованих дій залежить часом життя людей, їх добробут та спокій .

Бажаючим запропонували посидіти в кабіні пожежної машини, приміряти на себе захисні костюми та різні обладунки, навчили дітей в'язати пожежні мотузки, продемонстрували як одягати захисні шоломи та інше.

Діти із захопленням взяли участь в екскурсії, задавали питання  та зробили багато фотографій на згадку, а дехто з них уже подумки уявив себе майбутнім рятувальником.

Такі екскурсії мають позитивне значення в профорієнтаційній роботі з учнівською молоддю, адже знайомлять дітей з професіями безпосередньо в конкретних умовах професійної діяльності.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь