A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

ЗАРАДИ ПОРЯТУНКУ!!!

Дата: 10.12.2018 09:13
Кількість переглядів: 1404

Фото без опису

           Для збору коштів на лікування онкохворої молодої матері Павлюк Галини, 1983 р.н., матері двох малолітніх дітей (6-и років та немовляти 3-х місяців), дружині учасника АТО Бойчука Юрія, в якої діагноз -«меланома шкіри лівого плеча» у неділю, 9 грудня, у Всеукраїнський день добрих справ, було організовано товаристські благодійні матчі з футзалу. Висловлюємо слова глибокої поваги та щирої вдячності, в першу чергу, командам учасницям - ФК «Тлумач – АТО», МФК «Прикарпаття» та НФК «Ураган». Щиру подяку хочеться сказати і одному із співорганізаторів акції – Олександру Стецюку, колективу Тлумацької ДЮСШ Тлумацької міської ради, за належну підготовку спортивного залу та розповсюдження білетів, нашим танцювальним колективам народного дому м.Тлумач і Будинку дитячої та юнацької творчості Тлумацької ОТГ, всім тим, хто прийшли на наші футбольні баталії, і тим, хто хоч якось долучився до проведення заходу та збору коштів.

       Під час урочистого відкриття благодійного турніру міський голова Тлумацької об’єднаної територіальної громади Роман Круховський висловив слова вдячності командам, які відгукнулися на пропозицію та підтримали такі благі наміри. Василь Двояк, голова Тлумацької районної ради та Микола Присяжнюк, перший заступник голови Тлумацької РДА, зі свого боку теж подякували учасникам ігор та висловили сподівання, що подібні зустрічі будуть збирати зали людей за інших обставин.

         В результаті проведеної акції було зібрано кошти у сумі 14400 грн., які передано учаснику АТО Юрію Бойчуку, чоловікові хворої дружини Павлюк Галини. В цю суму включено й передані під час матчів кошти МФК «Прикарапаття»  - 3 тис. грн. та 1070 грн. зібраних Тлумацькою гімназією. 

          Єдиним негативним моментом під час проведення заходу стала мала відвідуваність вболівальниками матчів, хоча представники запрошених команд – гравці найвищого гатунку, ті, хто на передових місцях виступають у найвищих лігах українського футболу та футзалу. І кого ще запрошувати до нас у гості, і які потрібні ще причини для масового залучення нашого глядача та любителів спорту?

                    Тож ще раз, і ще раз кажемо усім: «дякуємо за допомогу»!!!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь