A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Шановні ліквідатори аварії на ЧАЕС

Дата: 14.12.2018 08:19
Кількість переглядів: 507

Фото без опису

 

  26 квітня 1986 року – трагічна дата, яка назавжди увійшла в історію цивілізації, як одна з найбільших техногенних катастроф. Сьогодні виповнюється чергова річниця  з того дня, коли у наше з Вами життя увійшло слово з гірким присмаком великої і нечуваної біди –«Чорнобиль»…

    Час летить швидко. І хоча вже минуло більше 30 років  з тих пір, але Чорнобильська трагедія для нашого народу до цього часу залишається болючою, незагойною раною.

    Як не сумно констатувати цей факт, але Чорнобиль відкрив собою нову епоху. Ми ділимо історію на період "до і після Чорнобиля". І у кожного із нас в очах сльози і щемить душа… Бо час не загоїв чорнобильських ран… Наша пам’ять і пам’ять багатьох наступних поколінь знову і знову буде повертатися до трагічних квітневих днів 1986 року.

  14 грудня в Україні відзначається День учасників ліквідації наслідків на Чорнобильській АЕС. Ми безмежно вдячні, Вам – ліквідаторам аварії, за врятовані мільйони життів, ми ніколи не забудемо тих кого з нами немає поряд, тих хто не вагаючись взяв участь в ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Адже без Вашої мужності і відваги катастрофа могла бути набагато масштабнішою.

     Низько вклоняємось усім ліквідаторам аварії на ЧАЕС нашої громади, які не шкодуючи свого здоров’я і життя працювали в 30-ти кілометровій зоні радіаційного лиха аби якомога швидше ліквідувати наслідки Чорнобильської трагедії, обмежити біду всім нам, нашим дітям…

     Нехай ніколи не повториться жах тієї масштабної техногенної катастрофи, нехай залишиться тільки пам’ять про ті моторошні події, яка  навчить нас цінувати нашу Землю, природу, мир, спокій та людське життя.

     Щиро зичу Вам та Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди.  Хай завжди поруч з Вами буде людська вдячність, повага та турбота за Вашу відданість та мужність!

 

З повaгою,

 

Міський голова                                                                                    Роман Круховський

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь