A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Міні-ярмарок вакансій

Дата: 14.12.2018 10:14
Кількість переглядів: 858

Фото без опису

 

Ефективною формою співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні  місця є проведення міні-ярмарків вакансій .

З метою укомплектування кадрами підприємства ТОВ “АТБ - маркет”,  та працевлаштування безробітних фахівцями Тлумацької  районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості 12 грудня 2018 року організовано та проведено захід   «міні-ярмарок вакансій».

   Розпочала захід начальник відділу взаємодії з роботодавцями Тлумацької районної філії  Оксана Слободян, яка  наголосила , що  головною метою даного заходу є максимальне поєднання інтересів роботодавця та незайнятого населення, та надання допомоги  безробітним у підборі відповідної роботи , а роботодавцям – у якісному підборі кадрів.

Даним роботодавцем була презентована одна з найбільших  національних мереж продуктових магазинів. Провідний менеджер  Івано-Франківської області  Марта Жирик презентувала актуальні вакансії, а саме: товарознавець, охоронець, продавець-консультант, вантажник, помічник продавця-консультанта.

  Безробітні мали можливість отримати всю необхідну інформацію безпосередньо з першоджерел, ознайомитись з умовами праці на виробництві, оплатою праці, тривалістю робочого часу і відпочинку. Також було акцентовано увагу, що підприємство забезпечує працівників соціальним пакетом та надає можливість кар'єрного росту.

В даному заході взяли участь 15 безробітних.

На завершення заходу безробітні підходили з індивідуальними запитаннями до роботодавця, також мали можливість заповнення анкет, отримання роздаткової друкованої інформації та отримували вичерпні відповіді.

 

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь