A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Відбулось засідання двадцять шостої сесії Тлумацької міської ради ОТГ

Дата: 21.12.2018 15:50
Кількість переглядів: 755

Фото без опису

 

    Сьогодні, 21 грудня, в приміщенні Тлумацького Народного дому під головуванням міського голови Романа Круховського відбулось засідання двадцять шостої сесії Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади.

      Перед початком роботи сесії міської ради міський голова та секретар міської ради Ігор Денькович привітали грамотами та грошовою винагородою діловодів сіл Колінці та Королівка, Тлумацької ОТГ, з нагоди Дня місцевого самоврядування.

 

Фото без опису

Фото без опису

 

А також цінним подарунком нагороджений учитель Тлумацької ЗОШ І-ІІІ ст. Володимир Драч з нагоди присвоєння йому почесного звання «Заслужений працівник освіти України», за значний особистий внесок у розвиток освіти, підготовку кваліфікованих працівників, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм.

 

Фото без опису

  

   Згідно затвердженого порядку денного розглянуто питання про затвердження Стратегії розвитку Тлумацької міської ОТГ на 2019-2023 роки, про стан медичного обслуговування населення Тлумацької міської ОТГ, земельні питання, про звільнення від сплати земельного податку підприємств, установ, організацій на 2019 рік, про бюджет Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади на 2019 рік, про прогноз міського бюджету на 2020-2021 роки, про збільшення основних фондів Тлумацької міської ради ОТГ, про затвердження плану роботи Тлумацької міської ради на 2019 рік, про присвоєння чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування міському голові. про умови оплати праці міського голови та працівників апарату виконавчого комітету Тлумацької міської ради ОТГ, про дотримання вимог Закону України «Про заходи запобігання та протидії корупції із заповнення декларацій про доходи. про затвердження структури та чисельності апарату виконавчого комітету Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади, про внесення змін до рішення міської ради від 31.07.2015р. №1843-55/2015 «Про перейменування та присвоєння назв новим вулицям міста Тлумач», про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік, про створення комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади». про представлення на присвоєння почесного звання «Мати – героїня». про затвердження Порядку виявлення, взяття на облік, збереження та використання безхазяйного майна, визнання спадщини відумерлою та прийняття такого майна у комунальну власність Тлумацької міської об’єднаної територіальної громади, про внесення змін до «Програми з модернізації, оптимізації та розвитку централізованої системи водопостачання м.Тлумач Івано-Франківської області», затвердженої  рішенням Тлумацької міської ради від 29 січня 2015 року №1637-50/2015, про внесення нерухомого майна до переліку об’єктів комунальної власності Тлумацької об’єднаної територіальної громади та різне. Депутатами розглянуто та поіменно проголосовано біля пятдесяти питань та прийняті відповідні рішення.

    На завершення сесії міський голова привітав присутніх з прийдешнім Новим 2019 роком та Різдвом Христовим! Побажав усім здоров'я, благополуччя, достатку, злагоди та миру нашій неньці Україні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь