A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Майстер-клас «Новорічний сюрприз» в Публічній бібліотеці

Дата: 22.12.2018 08:38
Кількість переглядів: 528

Фото без опису

          18 грудня, напередодні дня Святого Миколая, у Публічній бібліотеці Тлумацької ОТГ було весело, гамірно і пізнавально. На старті бібліотечного проекту «Бібліотворчість і натхнення» бібліотекарі відкрили територію творчості «Захоплюйся, фантазуй і твори». Майстриня, рукодільниця, активна користувачка бібліотеки Світлана Буценко презентувала виставку своїх творчих робіт з бісеру «Душі і рук моїх творіння».

Для учнів Тлумацької гімназії та ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено майстер-клас  «Новорічний сюрприз», який  приніс величезне задоволення і радість, коли звичайні смужки гофрованого паперу перетворювались на декоративну квітку «Різдвяник із сюрпризом».

Демонструючи технікута методику виготовлення, майстриня запропонувала учасникам заходу власноруч зробити це справжнє диво природи.Трохи фантазії та часу і у рукахучнівської молоді зацвіли незвичайні різдвяники, які принесли приємні емоції, відчуття свята і якогось невловимого чарівництва. Ми впевнені, що вони стануть чудовими, оригінальними подарунками для рідних та друзів, виділяючись з категорії звичних, штампованих святкових прикрас!

         Для підтримки та розкриття творчих нахилів різних категорій відвідувачів на своїй території творчості «Захоплюйся, фантазуй і твори», бібліотекарі і надалі представлятимуть роботи найрізноманітнішої тематики в читальному залі Тлумацької публічної бібліотеки..

         Добрим порадником у цій творчій справі стане також література – книги та журнали із бібліотечного фонду, де можна ознайомитись із  чудовими зразками мистецьких виробів  та  технологією їх виготовлення. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь