A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ СТАТИСТИКИ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ інформує

Дата: 27.12.2018 14:27
Кількість переглядів: 654

Фото без опису

 

Про виконання будівельних робіт підприємствами

Івано-Франківської  області у січнілистопаді 2018 року

 

         Головне управління статистики інформує. У січні–листопаді 2018р. підприємствами області виконано будівельних робіт на суму 2471,5  млн.грн, або 2,2% загальнодержавного обсягу будівництва. Індекс будівельної продукції порівняно з відповідним періодом 2017р. становив 117,1%.

Серед регіонів України за  індексом будівельної продукції Івано-Франківщина посіла 8 місце, за обсягом виконаних будівельних робіт –          12 місце.

Зростання індексу будівельної продукції порівняно з січнем–листопадом минулого року відбулося за рахунок збільшення зведення інженерних споруд у 1,5 раза. Водночас зведення  будівель  зменшилося  на  9,8%,  у т.ч.  житлових – на  4%, нежитлових – на 13,6%.  

Нове  будівництво,  реконструкція  та  технічне  переоснащення  склали 57,2% від загального обсягу виконаних будівельних робіт, капітальний і поточний ремонти – 36,1% та 6,7% відповідно.

 

© Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2018

При використанні інформації, посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській області  ОБОВ’ЯЗКОВЕ.

 

 

 

 

 

 

 

Про промислове виробництво в м.Івано-Франківську

у січні–листопаді 2018 року

 

Головне управління статистики інформує. За січень–листопад 2018р. підприємствами добувної промисловості та розроблення кар'єрів порівняно з аналогічним періодом попереднього року на 34,7% зменшено добування гальки та гравію, що використовуються як наповнювачі бетону, для дорожнього покриття та подібних цілей.

У переробній промисловості підприємствами з виробництва харчових продуктів та напоїв збільшено випуск виробів здобних (булочок підвищеної калорійності, листкових, рулетів з маком, рогаликів тощо) на 19,2%, сиру плавленого – на 6,1%, соусів і продуктів для приготування соусів – на 5,8%. Крім того більше вироблено масла вершкового жирністю не більше 85%, виробів макаронних, варених або неварених, начинених м’ясом, рибою, сиром або іншими продуктами у будь-якій пропорції, продуктів молоковмісних, пива солодового (на 26,7% – у 1,7 раза).

Протягом січня–листопада п.р. зменшено випуск хліба та виробів хлібобулочних нетривалого зберігання на 6,6%, маргарину і продуктів пастоподібних зі зниженим чи низьким вмістом жирів – у 3 рази, печива солодкого – у 3,2 раза, яловичини і телятини заморожених – у 11,2 раза. Крім того, зменшено виробництво сиру свіжого неферментованого, тортів, виробів кондитерських з цукру чи його замінників, з вмістом какао (на 1,3–9,7%), молока і вершків коагульованих, йогурту, кефіру, сметани та інших ферментованих продуктів, карамелі, тофі (ірису) та солодощів аналогічних молока та вершків незгущених й без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин жирністю більше 1%, але не більше 6%, у первинних пакуваннях об'ємом нетто не більше 2 л (на 12,4–22%), виробів ковбасних та подібних продуктів з м'яса, субпродуктів чи крові тварин та подібних виробів і харчових продуктів на їхній основі, молока та вершків незгущених й без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин жирністю більше 21%, у первинних пакуваннях об'ємом більше 2 л, горілки з вмістом спирту не більше 45,4%, лікерів та інших спиртних напоїв (у 2,2–9,9 раза). На рівні січня–листопада 2017р. вироблено напоїв безалкогольних, які не містять молочного жиру (квасу).

Підприємствами текстильного виробництва, з виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів у січні–листопаді 2018р. збільшено виробництво жакетів, блейзерів (крім трикотажних), жіночих та дівчачих, в 1,8 раза, пальт та плащів, жіночих та дівчачих, – у 1,5 раза.

У виготовленні виробів з деревини, паперу, поліграфічній діяльності спостерігалося збільшення виробництва етикеток та ярликів з паперу чи картону друкованих, самосклеювальних у 5,6 раза, вікон, дверей балконних та їх рам, з деревини, – у 2,4 раза, конвертів з паперу чи картону, дверей та їх коробок та порогів, з деревини, коробок та ящиків, з паперу або картону гофрованих – на 15,7–34,9%, проспектів, плакатів та іншої рекламної продукції, віддрукованої, брусків, планок та фриз для паркетного або дерев'яного покриття підлоги, профільованих, незібраних, з деревини листяних порід, журналів реєстраційних, книг бухгалтерських, книг бланків, ордерів та квитанцій з паперу чи картону – на 0,8–9,9%. Випуск виробів столярних та конструкцій будівельних, з деревини, зменшено на 1,7%, шпону, листів для фанери клеєної, деревини іншої, уздовж розпиляної, розділеної на шари чи лущеної, завтовшки 6 мм і менше, з деревини листяних порід, гранул та брикетів з пресованої або агломерованої деревини, залишків або відходів рослинного походження, етикеток та ярликів з паперу чи картону друкованих (крім самосклеювальних) – на 20% – в 1,7 раза. На рівні січня–листопада 2017р. вироблено деревини (крім хвойних чи тропічних порід) уздовж розпиляної чи розколотої, розділеної на шари чи лущеної, завтовшки більше 6 мм.

У виробництві хімічних речовин і хімічної продукції у січні–листопаді 2018р. збільшено випуск шампунів на 29,1%. При цьому зменшено виробництво засобів мийних та для чищення, які містять або не містять мило, на 23,9%, речовин поверхнево-активних органічних та засобів для миття шкіри, які містять або не містять мило – у 2,3 раза.

На підприємствах з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції зросло виробництво блоків та цегли з цементу, бетону або каменю штучного для будівництва у 1,9 раза, елементів конструкцій збірних для будівництва з цементу, бетону або каменю штучного, плиток, плит, черепиці та виробів подібних з цементу, бетону або каменю штучного, розчинів бетонних, готових для використання – на 6,7–12,5%. Разом з цим зменшено випуск виробів домашнього вжитку та виробів для туалетних кімнат, з пластмас, на 21,5%, вікон та їх рам, дверей та їх коробок і порогів, з пластмас, – на 30%.

У металургійному виробництві, виробництві готових металевих виробів збільшено випуск листів профільованих (ребристих) холодно-деформованих або оброблених у холодному станi, зі сталі нелегованої. При цьому зменшено випуск конструкцій збірних будівельних з чавуну чи сталі, конструкцій, виготовлених виключно або переважно з листового матеріалу, з металів чорних, інших, блоків дверних й віконних з алюмінію, виробів кованих або штампованих, без подальшої обробки, з металів чорних, в 1,6–3,4 раза.

Серед продукції машинобудування зросло виробництво інструментів й апаратури для автоматичного регулювання і керування на 7%, люстр та інших світильників електричних стельових та настінних, машин пральних, побутових, фільтрів всмоктувальних повітряних для двигунів внутрішнього згоряння – на 14,3% – в 1,6 раза. Водночас зменшено виробництво газомірів (уключаючи калібрувальні) на 22,7%, верстатів для оброблення деревини, корка, кістки, ебоніту, твердих пластмас і матеріалів твердих подібних – в 1,5 раза.

 

© Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2018

При використанні інформації, посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській області ОБОВ’ЯЗКОВЕ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Про промислове виробництво

в Івано-Франківській області у січні–листопаді 2018 року

 

Головне управління статистики інформує. У січні–листопаді 2018р. індекс промислової продукції в області склав 111% (в Україні – 101,6%), що відповідає другому місцю серед регіонів держави.

У добувній промисловості і розробленні кар’єрів за підсумками січня–листопада 2018р. приріст промислової продукції становив 4,8%, у т.ч. у добуванні сирої нафти та природного газу – 4,4%, добуванні інших корисних копалин та розробленні кар’єрів – 13%.

Підприємствами переробної промисловості рівень січня–листопада 2017р. перевищено на 17,3%. Найбільший приріст продукції спостерігався у виробництві хімічних речовин і хімічної продукції (у 2,1 раза) та харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (на 23,8%). У виробництві гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції збільшення склало 6,9%, металургійному виробництві, виробництві готових металевих виробів, крім машин і устатковання – 4,6%, машинобудуванні – 4,2%, виготовленні виробів з деревини, виробництві паперу та поліграфічній діяльності – 3,3%. У текстильному виробництві, виробництві одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів індекс промислової продукції становив 92,6%.

На підприємствах з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря індекс промислової продукції проти січня–листопада 2017р. склав 109,4%. Електроенергії вироблено 9275,6 млн.кВт·год, що на 9,9% більше, ніж у січні–листопаді попереднього року.

 

Довідка: тел. (0342)79-20-08; e-mail: ifgus@ifstat.gov.ua.

Більше інформації: http://www.ifstat.gov.ua/EX_IN/EX-PROM.htm

© Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2018

При використанні інформації посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській області ОБОВ’ЯЗКОВЕ.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь