A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

У ТЛУМАЧІ ВІДБУЛАСЬ ПІДСУМКОВА НАРАДА ПРИКАРПАТСЬКИХ ОТГ

Дата: 29.12.2018 08:21
Кількість переглядів: 669

      На підсумковому засіданні Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття, яке відбулось 27 грудня у Тлумачі, ішлося про підсумки роботи громад області за 2018 рік та перспективи розвитку на майбутнє.
         Глава правління Агенції Ігор Довірак, розпочинаючи засідання, відзначив позитивну динаміку співпраці керівників ОТГ у рамках асоціації та передав слово голові Тлумацької громади. На правах господаря Роман Круховський познайомив гостей із діяльністю Тлумацької громади та розповів присутнім про здобутки за час децентралізації. Він познайомив присутніх з роботою освітніх та медичних закладів, про роботу у сфері ЖКГ, розповів про перспективи розвитку та стратегічне планування розвитку громади. За його словами, завдяки процесу децентралізації нині у Тлумацькій громаді відчутні добрі сигнали економічного
зростання, що у майбутньому має стати серйозним поштовхом до розвитку.

 

 

     

       

       Окремо Роман Круховський висловив подяку фахівцям ІФ ЦРМС за допомогу у підготовці Стратегії розвитку та подякував усім головам об’єднаних територіальних громад Івано-Франківської області за знайдену можливість відвідати Тлумацьку громаду.
        На зустрічі було обговорено результати діяльності інституції у 2018 році, а також визначено пріоритети та завдання на наступний рік. Виконавчий директор Агенції Максим Чопей поінформував присутніх про діяльність з написання проектів для прикарпатських ОТГ, а також розповів про реалізацію заходів з енергоефективності. Визначаючи пріоритети спільної діяльності, співрозмовники наголошували на важливості створення сприятливого інвестиційного клімату в ОТГ, а також активізації інноваційних процесів та шляхи подальшого розвитку відносин.
       У свою чергу, директор Івано-Франківського ЦРМС Руслан Панасюк відзначив ефективну діяльність Агенції та запевнив голів ОТГ про подальшу співпрацю. 

     Опісля голови ОТГ мали можливість відвідати організації нашої громади та побачити їхню діяльність. Під час зустрічі очільники громад обговорили як позитивні моменти, так і ризики децентралізації.

 


 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь