A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ СТАТИСТИКИ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ інформує

Дата: 11.01.2019 10:44
Кількість переглядів: 527

Фото без опису

 

Обсяг реалізованої промислової продукції

підприємствами області у січні–листопаді 2018 року

 

Головне управління статистики інформує. Підприємствами області у січні–листопаді 2018р. реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на 65 млрд.грн (у січні–листопаді 2017р. – на 41,6 млрд.грн).

У загальному обсязі реалізації 55,8% становила продукція переробної промисловості, 34,1% – підприємств з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря, 9,5% – добувної промисловості і розроблення кар’єрів, 0,6% – з водопостачання, каналізації, поводження з відходами.

Понад 42% обсягу продукції переробної промисловості реалізовано підприємствами з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції. Вагомим також був внесок підприємств з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції (18,3%), виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності (16%), харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (10,6%), машинобудування (7,9%).

Частка області у загальнодержавному обсязі реалізованої промислової продукції склала 2,9%, що відповідає 10 місцю серед регіонів України. Внесок підприємств області з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції у загальнодержавний обсяг реалізованої промислової продукції даного виду діяльності зріс з 10,4% у січні–листопаді 2017р. до 24,1% у січні–листопаді 2018 року. Питома вага реалізованої промислової продукції підприємств з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності у загальнодержавних обсягах склала 7,3%, з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – 5,5%, виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції – 5,4%, добування сирої нафти та природного газу – 4,9%.

В обсязі реалізованої продукції добувної та переробної промисловості за основними промисловими групами 67,4% займали товари проміжного споживання, 14,5% – енергія, 13,9% – споживчі товари короткострокового та тривалого використання, 4,2% – інвестиційні товари.

 

© Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2019

При використанні інформації посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській області ОБОВ’ЯЗКОВЕ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Обсяг реалізованої промислової продукції

підприємствами міст та районів області у січні–листопаді 2018 року

 

Головне управління статистики інформує. За січень–листопад 2018р. підприємствами області реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на 65 млрд.грн, що склало 2,9% її загального обсягу по Україні.

Підприємства міста Калуша забезпечили 27,6% загальнообласного обсягу реалізації, в основному, за рахунок збільшення виробництва хімічної продукції. Вагомі обсяги промислової продукції реалізовано підприємствами міст Бурштина (21,3% загальнообласного обсягу) та Івано-Франківська (18,1%), а також Тисменицького (9,3%), Долинського (7,7%), Рожнятівського (4,4%) та Надвірнянського (3,8%) районів. Частка реалізованої продукції підприємств Рогатинського району склала 2,3%, м.Коломиї – 1,5%, Снятинського району – 1,1%, м.Яремче – 0,6%, Галицького району – 0,5%, Богородчанського – 0,4%, м.Болехова, Городенківського та Косівського районів – по 0,3%, Калуського та Коломийського районів – по 0,2%, Тлумацького – 0,1%, Верховинського району – менше 0,1%.

У розрахунку на одну особу населення області промислової продукції реалізовано на 47,2 тис.грн. Вищий, ніж у середньому по області, цей показник у містах Бурштині (891,3 тис.грн) та Калуші (268,2 тис.грн), Тисменицькому (73,2 тис.грн) і Долинському (72,6 тис.грн) районах.

 

© Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2019

При використанні інформації, посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській області ОБОВ’ЯЗКОВЕ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь