Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ інформує

Дата: 17.01.2019 16:58
Кількість переглядів: 459

Фото без опису

Відбулась прес-конференція начальника Головного управління  Держпродспоживслужби Івано-Франківщини за підсумками роботи в 2018 році

 

 

17 січня в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проведено прес-конференцію на тему: «Івано-Франківщина – вільна від АЧС (африканської чуми свиней); Дітям Прикарпаття – якісне харчування; Питання захисту споживачів – на рівень районів та міст» (підсумки роботи Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за 2018 рік).

В заході  взяли участь представники обласних телерадіокомпаній, редакцій газет та  інтернет-видань. 

Начальник Головного управління Роман Гурський подав до уваги журналістів аналіз діяльності за 2018 рік за основними напрямками -  ветеринарна медицина та безпечність харчових продуктів, державний нагляд  за дотриманням санітарного законодавства, фітосанітарна безпека, захист прав споживачів, контроль за регульованими цінами та лабораторно-діагностична робота.

В ході доповіді керівник наголосив на необхідності доведення до суспільства основних питань, проблем та результатів роботи Держпродспоживслужби. За його словами, саме завдяки широкій інформаційно-превентивній кампанії та проведенню комплексу профілактичних заходів було забезпечено недопущення на територію Івано-Франківщини африканської чуми свиней (в 2018 році  - не зафіксовано жодного випадку).

Серед основних здобутків служби в 2018 році: впровадження та реалізація

Регіональної цільової програми «Дітям Прикарпаття – якісне харчування»,  активна робота консультаційних центрів з питань захисту споживачів, налагодження співпраці з ОТГ області шляхом проведення виїзних нарад, цикл яких буде завершено в 1 кварталі 2019 року, а також освоєння нових методів лабораторної діагностики.

 Представників мас-медіа головним чином цікавили питання оплати житлово-комунальних послуг, порядок подання скарг при порушенні прав споживачів, особливості порушень законодавства про рекламу, шляхи контролю за Програмою «Доступні ліки», результативність програми «Дітям Прикарпаття – якісне харчування» та ряд інших.

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь