Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Вітання міського голови з Днем Соборності України

Дата: 22.01.2019 08:04
Кількість переглядів: 499

Фото без опису

 

    Від  імені  Тлумацької міської  ради ОТГ  прийміть  найщиріші   вітання та найкращі побажання  з  нагоди   Дня  Соборності  України!

    Вікове прагнення українського народу  до створення  єдиної держави було втілено у 1919 році через підписання Акту Злуки Української народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки у вирії  бурхливих історичних  подій.

    Єдина і незалежна  Україна – це значне надбання нашого народу, споконвічна мрія  господарювати на своїй землі і сьогодні ми повинні докласти  великих зусиль, щоб продовжити справу  багатьох поколінь українців,  забезпечити подальшу розбудову і зміцнення  нашої незалежної держави.

     Сьогодні, святкуючи 100-літню річницю урочистого свята, ми віримо, що наша наполеглива  праця  помножена  на мудрий досвід, згуртує нас у єдності,   стане запорукою процвітання рідного краю, принесе  мир, добробут, злагоду і порозуміння  нашому суспільству, а наша споконвічна працьовитість, душевна щедрість, почуття власної гідності принесуть Україні стрімкий розвиток та нові досягнення.

     Нехай же наша  діяльність позначається світлими справами, спрямованими на розвиток і зміцнення України, на добробут і розквіт духовності народу. Зичу усім  здоров'я і злагоди, сил та натхнення, успіхів та задоволення від роботи на благо нашої Вітчизни.

    Хай розум, воля і любов згуртовують нас для здійснення високої мети — процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу!

 

 

З повагою,

 

Міський голова                                                       Роман Круховський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь