A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

ВІДДІЛ СТАТИСТИКИ В ТЛУМАЦЬКОМУ РАЙОНІ ІНФОРМУЄ

Дата: 31.01.2019 15:25
Кількість переглядів: 468

Фото без опису

 

 

Стан виплати заробітної плати на підприємствах,

в установах, організаціях м.Івано-Франківська

станом на 1 грудня 2018 року

Головне управління статистики інформує. Заборгованість із виплати заробітної плати найманим працівникам підприємств, установ, організацій м.Івано-Франківська на 1 грудня 2018р. становила 16 млн.грн, що складає 49,1% від загальної суми боргу по області.

Порівняно з 1 листопада 2018р. сума боргу зменшилась на 3,9%.

У структурі загальної суми заборгованості 83,6% припадає на підприємства, щодо яких реалізовуються процедури відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом, 16,4% – на економічно активні підприємства.

Основна частина суми боргу із виплати заробітної плати припадає на підприємства промисловості (96,4% від загальної суми боргу) та  будівництва (3,3%).

Довідки за телефоном: (0342) 79-20-09

Більше інформації: http://www.ifstat.gov.ua/EX_IN/EX-OPLATA_PRACI.htm

 © Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2019

 При використанні інформації, посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській областіОБОВ’ЯЗКОВЕ.

 

 

 

 

 

Стан виплати заробітної плати на підприємствах, в установах, організаціях

міст і районів області станом на 1 грудня 2018 року

Головне управління статистики інформує. Станом на 1 грудня 2018р. заборгованість із виплати заробітної плати найманим працівникам підприємств, установ, організацій області становила 32,6 млн.грн, що складає 2,2% фонду оплати праці, нарахованого за листопад 2018р.

Порівняно з 1 листопада 2018р. борг із виплати заробітної плати зменшився на 3,8 млн.грн, або на 10,5%. Зменшення заборгованості спостерігалося у Рогатинському (на 1,6 млн.грн), Богородчанському (на 825,1 тис.грн), Городенківському (на 434,6 тис.грн), Косівському (на 401 тис.грн), Тлумацькому (на 86,3 тис.грн), Надвірнянському (на 85,9 тис.грн) районах та м.Івано-Франківську (на 648 тис.грн). Водночас, збільшення суми боргу упродовж листопада відбулося у м.Бурштині (на 103,9 тис.грн) та Тисменицькому районі (на 133,5 тис.грн). У м.Калуші сума заборгованості залишилась на рівні 1 листопада 2018р. і складала 770,1 тис.грн.

На підприємства обласного центру припадає 49,1% загальної суми заборгованості із виплати заробітної плати,Косівського району – 14,8%, Тисменицького – 12,5%, Рогатинського – 12,1%, Богородчанського – 3,7%,Городенківського – 1,3%, Тлумацького – 0,7% та Надвірнянського – 0,6%,  міст Бурштина та Калуша – 2,8% та 2,4% відповідно. На підприємствах решти міст та районів області заборгованість із виплати заробітної плати відсутня.

Заборгованість підприємств області за рахунок бюджетних коштів станом на 1 грудня 2018р. склала 9,2 млн.грн, з них у підприємств Рогатинського району – майже 4 млн.грн, Косівського – 3,9 млн.грн, Богородчанського – 1,2 млн.грн та Городенківського – 155,7 тис.грн.

У структурі загальної суми заборгованості з виплати заробітної плати  в цілому по області на економічно активні підприємства припадає 48,6% суми боргу. У підприємств м.Бурштина, Богородчанського, Городенківського, Косівського, Надвірнянського, Рогатинського та Тлумацького районів цей показник складає 100%, Тисменицького району – 36%, м.Івано-Франківська – 16,4%. 

У м.Калуші вся сума заборгованості з виплати заробітної плати,  м.Івано-Франківську – 83,6%  суми  боргу, Тисменицькому районі – 64% утворено на підприємствах, щодо яких реалізовуються процедури відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом (по області цей показник складає 51,4%).

Довідки за телефоном: (0342) 79-20-09

Більше інформації: http://www.ifstat.gov.ua/EX_IN/EX-OPLATA_PRACI.htm

 © Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2019

 При використанні інформації, посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській областіОБОВ’ЯЗКОВЕ.

 

 

 

 

 

 

 

Про промислове виробництво в м.Івано-Франківську у 2018 році

Головне управління статистики інформує. За 2018р. підприємствами добувної промисловості та розроблення кар'єрів порівняно з аналогічним періодом попереднього року на 36,4% зменшено добування гальки та гравію, що використовуються як наповнювачі бетону, для дорожнього покриття та подібних цілей.

У переробній промисловості підприємствами з виробництва харчових продуктів та напоїв збільшено випуск сиру плавленого, олій рослинних інших, нерафінованих, виробів здобних (булочок підвищеної калорійності, листкових, рулетів з маком, рогаликів тощо), виробів макаронних, варених або неварених, начинених м’ясом, рибою, сиром або іншими продуктами у будь-якій пропорції (на 5,6–18,5%). Крім того більше вироблено масла вершкового жирністю не більше 85%, продуктів молоковмісних, пива солодового (на 26,5% – у 1,6 раза).

Протягом 2018р. зменшено випуск соусів і продуктів для приготування соусів на 1,6%, хліба та виробів хлібобулочних нетривалого зберігання – на 6,3%, маргарину і продуктів пастоподібних зі зниженим чи низьким вмістом жирів – на 33,3%, печива солодкого – у 1,8 раза, яловичини і телятини заморожених – у 12 разів. Крім того, зменшено виробництво сиру свіжого неферментованого, тортів, молока і вершків коагульованих, йогурту, кефіру, сметани та інших ферментованих продуктів (на 1,1–11%), молока та вершків незгущених й без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин жирністю більше 1%, але не більше 6%, у первинних пакуваннях об'ємом нетто не більше 2 л, виробів кондитерських з цукру чи його замінників, з вмістом какао, карамелі, тофі (ірису) та солодощів аналогічних (на 12,2–26,2%), виробів ковбасних та подібних продуктів з м'яса, субпродуктів чи крові тварин та подібних виробів і харчових продуктів на їхній основі, молока та вершків незгущених й без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин жирністю більше 21%, у первинних пакуваннях об'ємом більше 2 л, горілки з вмістом спирту не більше 45,4%, лікерів та інших спиртних напоїв (у 1,8–9,9 раза). На рівні 2017р. вироблено напоїв безалкогольних, які не містять молочного жиру (квасу).

Підприємствами текстильного виробництва, з виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів у 2018р. збільшено виробництво жакетів, блейзерів (крім трикотажних), жіночих та дівчачих, в 2,2 раза, пальт та плащів, жіночих та дівчачих, – у 1,7 раза. Водночас зменшено випуск пальт, півпальт, плащів, накидок, чоловічих та хлопчачих у 2 рази.

У виготовленні виробів з деревини, паперу, поліграфічній діяльності спостерігалося збільшення виробництва етикеток та ярликів з паперу чи картону друкованих, самосклеювальних у 3,8 раза, вікон, дверей балконних та їх рам, з деревини, – у 2,8 раза, конвертів з паперу чи картону, дверей та їх коробок та порогів, з деревини, коробок та ящиків, з паперу або картону гофрованих – на 16,5–36,5%, виробів столярних та конструкцій будівельних, з деревини, брусків, планок та фриз для паркетного або дерев'яного покриття підлоги, профільованих, незібраних, з деревини листяних порід, журналів реєстраційних, книг бухгалтерських, книг бланків, ордерів та квитанцій з паперу чи картону – на 0,2–7,3%. Випуск проспектів, плакатів та іншої рекламної продукції, віддрукованої зменшено на 9,6%, шпону, листів для фанери клеєної, деревини іншої, уздовж розпиляної, розділеної на шари чи лущеної, завтовшки 6 мм і менше, з деревини листяних порід, гранул та брикетів з пресованої або агломерованої деревини, залишків або відходів рослинного походження, етикеток та ярликів з паперу чи картону друкованих (крім самосклеювальних) – на 16,7% – у 1,6 раза. На рівні 2017р. вироблено деревини (крім хвойних чи тропічних порід) уздовж розпиляної чи розколотої, розділеної на шари чи лущеної, завтовшки більше 6 мм.

У виробництві хімічних речовин і хімічної продукції у 2018р. збільшено випуск шампунів на 23%. При цьому зменшено виробництво засобів мийних та для чищення, які містять або не містять мило, на 20,8%, речовин поверхнево-активних органічних та засобів для миття шкіри, які містять або не містять мило – у 2,3 раза.

На підприємствах з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції зросло виробництво блоків та цегли з цементу, бетону або каменю штучного для будівництва у 1,8 раза, плит, листів, плiвки, фольги i стрічок, з полімерів етилену, неармованих або не з'єднаних з iншими матерiалами, завтовшки 0,125 мм і менше, елементів конструкцій збірних для будівництва з цементу, бетону або каменю штучного, плиток, плит, черепиці та виробів подібних з цементу, бетону або каменю штучного, розчинів бетонних, готових для використання – на 7,5–17,4%. Разом з цим зменшено випуск виробів домашнього вжитку та виробів для туалетних кімнат, з пластмас на 18%, вікон та їх рам, дверей та їх коробок і порогів, з пластмас, – на 22,6%.

У металургійному виробництві, виробництві готових металевих виробів збільшено випуск листів профільованих (ребристих) холоднодеформованих або оброблених у холодному станi, зі сталі нелегованої, тканин, ґрат, сіток й огорож, незварних, виготовлених з дроту сталевого. При цьому зменшено випуск виробів кованих або штампованих, без подальшої обробки, з металів чорних, деталей, виливаних з чавуну ковкого, грат, сіток й огорож, зварних, що застосовуються в цементуванні та у штукатурних роботах на 19–30,8%, конструкцій збірних будівельних з чавуну чи сталі, конструкцій, виготовлених виключно або переважно з листового матеріалу, з металів чорних, інших, блоків дверних й віконних, з алюмінію, – в 1,7–3,4 раза.

Серед продукції машинобудування зросло виробництво інструментів й апаратури для автоматичного регулювання і керування на 5,9%, люстр та інших світильників електричних стельових та настінних, машин пральних, побутових, фільтрів всмоктувальних повітряних для двигунів внутрішнього згоряння – на 9,8% – в 1,5 раза. Водночас зменшено випуск газомірів (уключаючи калібрувальні) на 17,9%, верстатів для оброблення деревини, корка, кістки, ебоніту, твердих пластмас і матеріалів твердих подібних – в 1,5 раза. Крім того, зменшено виробництво схем інтегральних електронних, апаратури високовольтної та приладів комутаційних інших для кіл електричних на напругу більше 1 кВ, обладнання для зважування, комплектів ізольованих проводів для свічок запалювання для двигунів та комплектів проводів інших для засобів транспортних на 4,6–33,3%.

Довідки за телефоном: (0342)79-20-08

Більше інформації: http://www.ifstat.gov.ua/EX_IN/EX-PROM.htm                  

 © Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2019

 При використанні інформації, посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській областіОБОВ’ЯЗКОВЕ.

 

 

 

 

 

 

 

Обсяг реалізованої промислової продукції

підприємствами міст та районів області у січні–листопаді 2018 року

Головне управління статистики інформує. За січень–листопад 2018р. підприємствами області реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на 65 млрд.грн, що склало 2,9% її загального обсягу по Україні.

Підприємства міста Калуша забезпечили 27,6% загальнообласного обсягу реалізації, в основному, за рахунок збільшення виробництва хімічної продукції. Вагомі обсяги промислової продукції реалізовано підприємствами міст Бурштина (21,3% загальнообласного обсягу) та Івано-Франківська (18,1%), а також Тисменицького (9,3%), Долинського (7,7%), Рожнятівського (4,4%) та Надвірнянського (3,8%) районів. Частка реалізованої продукції підприємств Рогатинського району склала 2,3%, м.Коломиї – 1,5%, Снятинського району – 1,1%, м.Яремче – 0,6%, Галицького району – 0,5%, Богородчанського – 0,4%, м.Болехова, Городенківського та Косівського районів – по 0,3%, Калуського та Коломийського районів – по 0,2%, Тлумацького – 0,1%, Верховинського району – менше 0,1%.

У розрахунку на одну особу населення області промислової продукції реалізовано на 47,2 тис.грн. Вищий, ніж у середньому по області, цей показник у містах Бурштині (891,3 тис.грн) та Калуші (268,2 тис.грн), Тисменицькому (73,2 тис.грн) і Долинському (72,6 тис.грн) районах.

Довідки за телефоном: (0342)79-20-08

Більше інформації: http://www.ifstat.gov.ua/EX_IN/EX-PROM.htm                       

 © Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2019

 При використанні інформації, посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській областіОБОВ’ЯЗКОВЕ.

 

 

 

 

 

 

 

Виробництво будівельної продукції підприємствами міст і районів

 Івано-Франківської області у 2018 році

Головне управління статистики інформує. У 2018р. обсяг виробленої будівельної продукції підприємствами області склав 2956,6   млн.грн. Індекс будівельної продукції порівняно з 2017р. становив 105,1%.

Значні обсяги будівництва забезпечили підприємства обласного центру –71,9% загальнообласного обсягу.Cеред районів та міст обласного значення найбільшою є питома вага Косівського району (4,3%), міста Калуша таКалуського району (по 3,6%), Долинського та Надвірнянського районів  (по 2%).

У порівнянні з 2017р. зростання обсягів виробленої будівельної продукції   досягнуто підприємствами Надвірнянського (у 1,9 раза), Косівського (на 29%), Галицького (на 11,6%), Рожнятівського (на 2,6%), Долинського (на 0,7%) районів та міста Івано-Франківська  (на 11,5%). Водночас, скорочення обсягів  будівництва відбулось у містах Бурштині (на 27,4%), Коломиї (на 19,3%), Болехові (на 19,1%) і  Калуші  (на 3,7%), Тисменицькому (у 2,5 раза), Рогатинському (на 42,9%), Тлумацькому (на 38,8%), Богородчанському (на 34,1%), Калуському (на 24,8%),Коломийському (на 21,7%), Городенківському (на 10,4%) та Снятинському (на 5,7%) районах.     

Частка робіт з нового будівництва, реконструкції та технічного переоснащення переважала в обсягах будівельної продукції, що вироблена  будівельниками  Коломийського (52%), Галицького (66,1%), Снятинського(74,2%), Тлумацького (77%), Косівського (82,7%), Калуського (88,5%), Рожнятівського (90,4%) районів, міст Івано-Франківська (61,8%), Бурштина (74%) та Болехова (90,5%); з капітального ремонту – Тисменицького (45,9%),Долинського (54,4%), Городенківського (91,1%), Надвірнянського (93,6%) районів та міст Калуша (44,9%) і міста Коломиї (63,3%);  з поточного ремонту – Рогатинського (40,1%) і  Богородчанського (68,6%) районів.

Довідки за телефоном: (0342) 79-20-13

Більше інформаціїіhttp://www.ifstat.gov.ua/EX_IN/EX-BUD.htm

© Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2019

При використанні інформації, посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській областіОБОВ’ЯЗКОВЕ.

 

 

 

 

 

 

Кількість та структура суб'єктів економіки області

за містами та районами на 1 січня 2019 року

Головне управління статистики інформує. Станом на 1 січня 2019 року в Єдиному державному реєстрі підприємств та організацій України (ЄДРПОУ) в Івано-Франківській області налічувалось 27577 юридичних осіб та1513 суб’єктів економіки без статусу юридичної особи.

За територіальною ознакою найбільша кількість юридичних осіб розташовувалась в обласному центрі – 11699 (42,4% від загальної їх кількості), містах Коломиї – 1871 (6,8%) та Калуші – 1401 (5,1%). Серед районів значна частина суб’єктів знаходилась у Тисменицькому – 1262 (4,6%), Надвірнянському – 1085 (3,9%) та Рогатинському – 1042 (3,8%) районах; найменша кількість підприємств та організацій зареєстрована у Верховинському районі – 457 (1,7%), містах Бурштині – 271 (1%) та Болехові – 260 (0,9%).

У порівнянні з 1 січня 2018 року кількість юридичних осіб в області зросла на 3,6%, у тому числі суттєво у Надвірнянському (на 7,6%), Рожнятівському (на 4,1%), Верховинському (на 3,9%), Долинському (на 3,6%) районах, а також у  містах Івано-Франківську та Яремче (на 4,4%).

За організаційними формами суб’єктів економіки серед юридичних осіб міст обласного значення та районів області товариства з обмеженою відповідальністю переважали у містах Івано-Франківську (41,5% загальної кількості юридичних осіб по місту), Калуші (38,4%), Бурштині (29,2%), Яремче (28,6%), Коломиї (27,3%), Болехові (21,5%), а також у Долинському (28,6% загальної кількості юридичних осіб по району), Тисменицькому (28,4%), Рогатинському (28%) та Надвірнянському (24,5%) районах; органи влади, організації (установи, заклади) – у Верховинському (29,5%), Городенківському (27,1%), Галицькому (25,3%), Косівському (24,3%), Коломийському (23,3%), Калуському (23%), Рожнятівському (22,7%),  Богородчанському (22,6%), Снятинському (21,3%) та Тлумацькому (18,8%) районах. Частка приватних підприємств була значною серед юридичних осіб у містах Івано-Франківську (21,7%), Калуші (19,7%), Болехові (18,5%), Коломиї (17,7%), Бурштині (17%) та Рожнятівському районі (19,8%); громадських організацій – у містах Бурштині (16,6%), Яремче (12,7%), Калуші (10,9%), Івано-Франківську (10,3%), Надвірнянському (12,2%), Богородчанському (11,2%) та Галицькому (11%) районах; профспілок (об’єднань профспілок) – у містах Болехові (8,8%), Бурштині (7,4%), Яремче (7,1%), Городенківському (12,9%), Верховинському (10,9%), Косівському (10,8%), Снятинському (10,3%), Коломийському (9,7%) та Богородчанському (9,6%) районах; релігійних організацій – у Калуському (15,2%), Коломийському (12,7%), Галицькому (10,8%), Богородчанському та Снятинському (по 10%) районах; об’єднань співвласників багатоквартирного будинку – у містах Коломиї (15,3%) та Івано-Франківську (2,8%); фермерських господарств – у Рогатинському (11,1%), Тлумацькому (9,6%), Городенківському (8,4%), Галицькому (8%), Калуському (7,9%), Снятинському (7,6%), Верховинському (7,4%) та Тисменицькому (5%) районах.

Довідки за телефоном: (0342) 79-20-91

Більше інформації: http://www.ifstat.gov.ua/EX/RE0.HTM

 © Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2019

 При використанні інформації, посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській областіОБОВ’ЯЗКОВЕ.

 

 

 

 

СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНЕ СТАНОВИЩЕ

М.ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ЗА СІЧЕНЬ–ЛИСТОПАД 2018 РОКУ

(за даними Головного управління статистики в Івано-Франківській області)

Короткий огляд

Населення

 Станом на 1 листопада 2018р. у м.Івано-Франківську та селах, підпорядкованих міськраді, за оцінкою,проживало 259,8 тис. осіб,  у тому числі в обласному центрі – 236,1 тис., у сільській місцевості – 23,7 тис. Упродовж січня–жовтня 2018р. чисельність населення збільшилась на 2,3 тис. осіб. Такі зміни відбулись за рахунок природного  (на 0,2 тис. осіб) та міграційного (на 2,1 тис. осіб) приростів населення.

Кількість живонароджених у січні–жовтні 2018р. склала 2036 осіб проти 1981 особи у січні–жовтні 2017 року, кількість померлих залишилася на рівні аналогічного періоду 2017р. (1,9 тис. осіб).

 

Зайнятість та безробіття

Кількість безробітних, зареєстрованих державною службою зайнятості, на кінець листопада 2018р. становила 1457 осіб проти 1461 особи на кінець жовтня 2018р. Із загальної кількості безробітних 64,6% складали жінки.

Середньооблікова кількість безробітних, які отримували допомогу по безробіттю у листопаді 2018р., становила 1268 осіб. Середній розмір допомоги по безробіттю становив 3148,2 грн, що складає 82,6% законодавчо визначеного розміру мінімальної заробітної плати (3723 грн).

Кількість вакансій, заявлених роботодавцями до державної служби зайнятості, у листопаді 2018р. порівняно з жовтнем 2018р. зменшилась на 25,9% і на кінець місяця становила 1142 одиниці.

Навантаження зареєстрованих безробітних на одну вакансію на кінець листопада 2018р. становило 1 особу.

Заробітна плата

Загальна сума невиплаченої заробітної плати на підприємствах, в установах, організаціях (включаючи підприємства-банкрути та економічно неактивні підприємства) упродовж жовтня 2018р. зменшилась на 113,5 тис.грн, або на 0,7%, і на 1 листопада 2018р. склала 16,6 млн.грн або 45,8% загальної суми боргу по області. На підприємства-банкрути припадає 81,4% загальної суми боргу, на економічно активні підприємства – 18,6%.

 

Соціальний захист

У січні–листопаді 2018р. призначено субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг 31,6 тис. домогосподарств, з них 29,4 тис. – домогосподарства обласного центру.

Сума призначених субсидій у січні–листопаді 2018р. становила 16,1 млн.грн,        з неї 14,7 млн.грн – для домогосподарств м.Івано-Франківська. Середній розмір призначеної субсидії у розрахунку на одне домогосподарство у листопаді 2018р. становив 554 грн.

 

Внутрішня торгівля

Роздрібний товарооборот підприємств (юридичних осіб), основним видом економічної діяльності яких є роздрібна торгівля, у січні–вересні 2018р. склав 5401,2 млн.грн, що у порівнянних цінах на 14,9% більше рівня відповідного періоду 2017р.

 

Промисловість

У січні–листопаді 2018р. промисловими підприємствами міста реалізовано продукції (товарів, послуг) на 11731,2 млн.грн. Частка міста у загальнообласному обсязі реалізації промислової продукції склала 18,1%.

У структурі реалізованої продукції добувної та переробної промисловості за основними промисловими групами 64,8% займали споживчі товари короткострокового та тривалого використання, 18,9% – інвестиційні товари, 16,3% – товари проміжного споживання.

 

Будівництво

У січні–листопаді 2018р. підприємствами обласного центру виконано будівельних робіт на суму 1815.4млн.грн, або 73,5% загальнообласного обсягу. Індекс будівельної продукції у січні–листопаді 2018р. порівняно з січнем–листопадом 2017р. становив 131,3%.

 

Транспорт

Автомобiльним транспортом підприємств та фізичних осіб-підприємців міста у січні–листопаді 2018р. доставлено замовникам 1,9 млн.т вантажiв та виконано вантажооборот в обсязі 396,9 млн.ткм, що становило відповідно 103,4% та 84,7% обсягів січня–листопада 2017р.

Автомобільним та тролейбусним транспортом міста у січні–листопаді 2018р. надано послуг 42,9 млн. пасажирів, у тому числі автотранспортом фізичних осіб-підприємців – 17,2 млн. пасажирів. Пасажирооборот за цей період склав 527,3 млн.пас.км, що на 23,8% більше, ніж за аналогічний період 2017р.

 

Зовнішня торгівля товарами

Обсяги експорту товарів у січні–жовтні 2018р. склали 189,6 млн.дол. США, імпорту – 202,9 млн.дол. США.Порівняно з січнем–жовтнем 2017р. обсяги експорту зменшилися на 12,2%, імпорту – збільшилися на 12,8%. Негативне сальдо зовнішньої торгівлі товарами становило 13,3 млн.дол. США, коефіцієнт покриття експортом імпорту склав 0,93.

Довідки за телефоном: (0342)79-20-19

Більше інформаціїhttp://www.ifstat.gov.ua/EX_IN/EX-2008.HTM

© Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2019

При використанні інформації посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській областіОБОВ’ЯЗКОВЕ.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь