A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Вагомий внесок у розвиток інфраструктури с. Бортники

Дата: 13.02.2019 10:44
Кількість переглядів: 1074

Фото без опису

   Жителі села Бортники Тлумацької ОТГ складають щиру подяку депутату обласної ради, голові постійної комісії  з питань бюджету, фінансів та податків Миколі Палійчуку за вагомий внесок у соціально-економічний розвиток села Бортники. А саме: за сприяння Миколи Васильовича у 2017 році з обласного бюджету виділено кошти для капітального ремонту зали Народного дому,  за його сприянням за кошти обласного бюджету у Бортниках виготовлено кошторисно –проектну документацію і розпочато освітлення вулиць, у 2017 році за сприяння Миколи Васильовича виділено кошти з бюджету обласної ради для придбання комплекту шкільних меблів для учнів першого класу Бортниківського НВК. У 2017  році Микола Палійчук посприяв у виділенні коштів з обласного бюджету за програмою енергозбереження для заміни вікон у приміщені  сільського будинку спорту, де займаються сільські діти у спортивних секціях,  за кошти обласного бюджету за сприянням депутата замінено  вікна у приміщенні народного історико – краєзнавчого музею, встановлено  внутрішню енергозберігаючу конструкцію дверей у приміщенні Народного дому. У 2018 році за сприянням Миколи Васильовича виділені кошти з обласного бюджету для  пошиття  одягу сцени, та встановлення  енергозберігаючої зовнішньої конструкції дверей двоповерхової споруди Народного дому,  хочеться наголосити, що саме завдяки фінансовій підтримці депутата обласної ради Миколи Палійчука Народний дім у Бортниках став одним з кращих у Тлумацькому районі.

   Бортниківчани ще  знають Миколу Палійчука,  як розумного, виваженого керівника і господарника на посаді голови обласної державної адміністрації. За час його управлінської діяльності, на посаді  очільника Івано-Франківської  ОДА, у Бортниках побудовано спортивний майданчик з штучним покриттям, відкрито дитячий садочок «Бджілка» при Бортниківському НВК.                            

   Миколо Васильовичу, дякуємо Вам за те, що  зараз, у цей нелегкий час реформ і перемін, Ви, як депутат обласної ради, з розумінням ставитесь до життя села, дослухаєтесь до проблем віддаленої глибинки, Ваші неодноразові зустрічі з жителями у Бортниках, ще раз засвідчують про те, що Ви живете життям не тільки свого округу, але, як депутат обласної ради,  допомагаєте вирішувати насущі проблеми сьогодення  у віддалених селах, громадах нашої Івано- Франківщини.

                 Від імені жителів с. Бортники,

в. о. старости Галина Слободян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь