Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

«Кохання вільно світ чарує»

Дата: 15.02.2019 15:40
Кількість переглядів: 536

 

Фото без опису

   Кохання – найзагадковіше з усіх людських почуттів. Воно надихало поетів і художників, музикантів і скульпторів на створення безсмертних шедеврів. І, якби поставити собі за мету прочитати все, що написано про нього, людині не вистачило б цілого життя. Не випадково існує багато чарівних легенд, обрядів, ритуалів, заснованих на цьому прекрасному почутті. Найромантичніше свято року є – День Святого Валентина.

   Бібліотекарі  абонементу підготували для відвідувачів Тлумацької Публічної бібліотеки романтичну книжкову виставку під назвою «Кохання вільно світ чарує». Такої великої кількості закоханих, як у бібліотеці немає ніде. Ми знаємо, що вони живуть на сторінках книжок, які ми із задоволенням читаємо, дізнаючись про їх неймовірні історії кохання.

   Напередодні свята бібліотекар Іванна Кулик провела для молоді майстер-клас «Подаруй тепло душі своєї» з виготовлення валентинок, ділячись професійними секретами у створенні яскравих валентинок. Кожний з учасників втілював свій індивідуальний задум у виріб, створюючи його неповторним, додаючи своє бачення до заданого шаблону.

   14 лютого бібліотекарі провели молодіжну акцію «Отримай валентинку – подаруй посмішку». Разом з сувенірами-валентинками молодь міста отримували бібліотечні листівки-запрошення. Молодь приємно дивувалася такій несподіванці,  а учасники акції зауважили, що приємно позитив не лише отримувати, а й дарувати.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь