Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ СТАТИСТИКИ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ інформує

Дата: 18.02.2019 10:21
Кількість переглядів: 554

Фото без опису

 

Діяльність автотранспортного комплексу області

у 2018 році

 

   Головне управління статистики інформує. У 2018 році автоперевізниками області (юридичними особами та фізичними особами-підприємцями)  на комерційній основі  замовникам доставлено 5,1 млн.т  вантажів або 55,9% обсягу попереднього року. Транспортну роботу виконано в обсязі 1146,1 млн.ткм., що на 3,3% менше, ніж у 2017р.  Понад 70% обсягів вантажних автоперевезень виконали підприємства (юридичні особи). Частка вантажних автоперевезень області в Україні склала 2,8%, за їх обсягами область посіла 14 місце серед регіонів держави.

   Серед видів перевезених вантажів провідну позицію займали руди металеві та інша продукція добувної промисловості та розроблення кар’єрів, деревина та вироби з деревини, харчові продукти, напої та тютюнові вироби, продукція сільського господарства, мисливства та лісового господарства.  

   Послугами пасажирського автомобільного транспорту (з урахуванням перевезень автотранспортом фізичних осіб-підприємців) у 2018 році скористались 67,1 млн. пасажирів,  що  на  5,6%  більше,  ніж у попередньому році. Близько 65% обсягів пасажирських автоперевезень виконали фізичні особи-підприємці, автотранспортом яких перевезено 43 млн. пасажирів. Обсяг виконаного пасажирообороту збільшився на 8,2% і склав 1275,1 млн.пас.км.

Частка пасажирських автоперевезень області у загальному їх обсязі в Україні у 2018 році склала 3,5%. За обсягами пасажирських автоперевезень область посіла 14 місце серед регіонів держави.

 

© Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2019

При використанні інформації посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській області ОБОВ’ЯЗКОВЕ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь