A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Ще один крок до здобуття найвищих нагород

Дата: 11.03.2019 09:00
Кількість переглядів: 720

   

 

   У цьому турі (І тур) сталася невеличка сенсація, яка змушує не поспішати з гучними прогнозами про переможців першої ліги. І це навіть не дві поразки «ХДВУФК №1-Локомотив», а гра СК «Прибилів». Напередодні «Фіналу чотирьох» наставник нашої команди Костянтин Лисейко заявив, що, в разі збереження нинішнього складу та його точкового підсилення, він вбачає свою команду не менш ніж міцним середняком «вишки», багато хто до цих слів належним чином не дослухався. А дарма, бо наші волейболісти прибули до Нікополя з конкретною метою і продемонстрували досить серйозну гру.

   Поєдинок ВК «Нікополь» - СК «Прибилів» відбувся у стартовий день і став справжнім прикрашенням усього туру. Наші земляки одразу ж спробували, як-то кажуть, вхопити бика за роги – 25:15, але нарвалися на відповідь з боку господарів майданчику – 25:20. Далі – суцільні «гойдалки» та повна непередбачуваність – 25:23 і 29:31. А на тай-брейк наших, на жаль, не вистачило – 15:7.

   Однак, тлумачани не опустили рук і зібравши всю силу духу, здолали спочатку «ХДВУФК №1-Локомотив» - 3:1 (31:29, 25:23, 21:25, 25:15), а потім і принципових опонентів із ВК «Данківці» - 3:1 (18:25, 28:26, 28:26, 25:19).

   Здається, до слів нашого тренера Костянтина Лисейка нашим суперникам таки слід було поставитися значно серйозніше.

   Отже, ВК «Нікополь» із трьома перемогами поки що йде першим, але СК «Прибилів» Тлумацької ОТГ із двома звитягами свого втрачати однозначно не збирається. Та й «ХДВУФК №1-Локомотив» і ВК «Данківці» у вирішальному турі в Хотині 22-24 березня, немає сумнівів, намагатимуться на повну реваншуватися за свої невдачі. Тож бажаємо нашим волейболістам здобути найвищі перемоги!!!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь