A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Тлумацька районна філія Івано-Франківського обласного центру зайнятості інформує

Дата: 21.03.2019 08:24
Кількість переглядів: 558

Фото без опису

 

   19 березня 2019 року фахівцями Тлумацької районної філії  Івано-Франківського обласного центру зайнятості проведено ряд  заходів в рамках реалізації профорієнтаційної акції Івано-Франківського обласного центру зайнятості "Професійний орієнтир" для учнівської молоді   9- 11 класів Нижнівського НВК, 9 класу Олешівського НВК та 9 класу Остринської ЗОШ І-ІІ ст. Спочатку школярі відвідали Тлумацьку районну філію Івано-Франківського обласного центру зайнятості.   

   Заступник директора- начальник відділу   надання соціальних   послуг Кебрин В.Ф.  ознайомив учнів з роботою кожного відділу, їх функціями та основними завданнями, надав  рекомендації  як уникнути помилок при виборі професії, розповів  про  основну формулу вибору професії «Хочу. Можу.Треба.» , ознайомив  учнів з платформою для онлайн профорієнтаційного тестування «Моя  професія: консультаційна мережа» для визначення професійних інтересів, здібностей та психологічних схильностей, а також рекомендував  отримати індивідуальні консультації фахівців служби зайнятості, записавшись на прийом через сервіс «Електронна черга».       

   Фахівець з профнавчання Оксана Навальківська ознайомила дітей з переліком робітничих професій за якими проводиться  професійне навчання за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного  соціального страхування  України на випадок безробіття. Цього ж дня було проведено  ще один захід «День відкритих дверей» Тлумацького  коледжу Львівського національного аграрного університету.

   Розпочав  цей захід заступник  директора - начальник відділу   надання соціальних   послуг Василь  Кебрин, який поінформував присутніх про  актуальні вакансії на ринку праці району, розповів про перспективи працевлаштування за спеціальностями яких навчають у коледжі, інформував про професії,  які найбільш затребувані на ринку праці.

   Продовжила захід заступник директора з навчальної роботи Галина Федоришин, яка ознайомила присутніх з історією створення, сучасним станом та перспективами розвитку навчального закладу.  Відмітила,  що Тлумацький  коледж  є  одним  із  найстаріших  освітніх  закладів  області.  За більш як 50-літню історію тут підготовлено понад 10 тис. бухгалтерів, 475 комерсантів аграрного сектору економіки України.  Сьогодні  в  коледжі створено сучасні лабораторії, кабінети, укладено договори про співпрацю із провідними господарствами області різних форм власності.  Розповіла про форми навчання в коледжі , подачу документів,  вступні випробування, наголосила, що  студенти забезпечуються гуртожитком,   відмітила, що багато випускників після закінчення навчання в коледжі працюють не тільки на підприємствах  та  в державних установах, але і відкривають власну справу. 

   Викладач економічних дисциплін  Тлумацького коледжу  Наталія  Покляцькаознайомила учнів з переліком спеціальностей ,  за  якими  відбувається  навчання, з  умовами  вступу  до  коледжу . Відмітила, що випускники отримують диплом державного зразка за  освітньо- кваліфікаційним рівнем «Молодший спеціаліст» та можуть продовжити навчання за скороченою програмою для здобуття освітньо - кваліфікаційних рівнів «Бакалавр» та «Магістр» у Львівському національному університеті, Івано- Франківському національному університеті нафти і газу,  Прикарпатському національному університеті ім. В.Стефаника та інших   навчальних закладах України. 

   Майбутні абітурієнти з цікавістю спілкувалися з викладачами та студентами коледжу і дякували за гостинний прийом.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь