A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

СК «Прибилів» - чемпіон України!

Дата: 25.03.2019 13:58
Кількість переглядів: 570

 

На днях у серці Буковини пройшли матчі ІІ туру Фіналу чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Першої ліги, за підсумком яких і визначився новий володар трофею. Перед буковинським міні-турніром на вершині Фіналу розташувались СК "Прибилів" та ВК "Нікополь", що набрали по сім пунктів. Саме ці клуби і вважались фаворитами у боротьбі за звання найсильніших у чемпіонаті України з волейболу серед команд Першої ліги.
           І хоча команда Тлумацької обєднаної територіальної громади СК «Прибилів» на початку змагань, як претендент на найвищі нагороди, розглядалась достатньо скептично, саме вона найкраще використала видані аванси. Щоправда, шлях до "золота" для підопічних Костянтина Лисейка видався неймовірно складним, адже протягом трьох днів прибилівці провели три поєдинки довжиною у 15  сетів та сумарно провівши на корті більше шести годин. У п'ятницю суперником нашої команди був харківський "ХДВУФК-Локомотив". Взявши першу партію, "Прибилів" доволі несподівано віддав дві наступні, тож всі сили кинув на те, щоб вирівняти статус-кво і перевести гру на тай-брейк. Та сил на п'яту партію не вистачило - 9:15, "залізничники" святкували перемогу.

           Субота підготувала у суперники нашим гравцям волейболістів "Нікополя". Пам'ятаючи гру першого туру в Нікополі (тоді, нагадаємо, перемогу здобули господарі 3:2), гості з Дніпропетровщини почали дуже потужно, і записавши до свого активу дві перші партії, зробили вагому заявку на тріумф. Все ж напередодні вирішального третього сету Костянтину Лисейку вдалось знайти правильні слова для своїх підопічних, які спромоглись на вражаючий камбек. Спочатку "вирвали" третю партію на продовженні (28:26), а згодом у четвертій довели свою перевагу над нікопольцями (25:18) і знову на нашу команду очікував тай-брейк. Та, на відміну від п'ятниці, переможний хід "Прибилова" вже було не зупинити - 16:14 і 3:2 у матчі.

            Перед недільним поєдинком з господарем туру ВК "Данківці" наших волейболістів влаштовувала тільки перемога з будь-яким рахунком. І вони її здобули! Знову нічия за підсумком чотирьох сетів (2:2) та просто таки феєричний розгром хотинців на тай-брейку - 15:4 і СК"Прибилів"  Тлумацької ОТГ вперше в історії приміряв золоті нагороди Першої ліги!

Чемпіонат України. Перша ліга. Фінал. ІІ тур 
м. Чернівці
22.03.2019 (п'ятниця)
СК "Прибилів" - "ХДВУФК-Локомотив" - 2:3 (25:20, 20:25, 17:25, 25:19, 9:15)
ВК "Нікополь" - ВК "Данківці" - 0:3
23.03.2019 (субота)
ВК "Нікополь" - СК "Прибилів" - 2:3 (25:22, 25:22, 26:28, 18:25, 14:16)
"ХДВУФК-Локомотив" - ВК "Данківці" - 3:1
24.03.2019 (неділя)
ВК "Нікополь" - "ХДВУФК-Локомотив" - 0:3
ВК "Данківці" - СК "Прибилів" - 2:3 (17:25, 25:23, 26:28, 25:18, 4:15)

 

           Крім того, за підсумками фіналу Федерація волейболу України визначила символічну збірну Першої ліги сезону 2018/2019. Приємно, що до "шістки" найкращих увійшло і двоє гравців "Прибилова" - Юрій Калинський на позиції догравальника та Ігор Поліщук на позиції центрального блокуючого.

       Тож вітаємо новоспечених чемпіонів - команду Тлумацької ОТГ СК «Прибилів» із здобуттям золотих медалей чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Першої ліги та отриманням індивідуальних нагород! Дякуємо усій команді на чолі із тренером Костянтином Лисейком та президентом клубу Володимиром Когутяком за незабутні враження та пережиті емоції протягом всього чемпіонату!! Нехай жага до перемоги дозволить не зменшувати набрані обороти, а навпаки стане стимулом до підкорення недосяжних висот!!!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь