A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

ВІДДІЛ СТАТИСТИКИ В ТЛУМАЦЬКОМУ РАЙОНІ ІНФОРМУЄ

Дата: 29.03.2019 15:36
Кількість переглядів: 500

Фото без опису

 

Стан виплати заробітної плати на підприємствах,

в установах, організаціях м.Івано-Франківська

станом на 1 лютого 2019 року

 

Головне управління статистики інформує. Заборгованість із виплати заробітної плати найманим працівникам підприємств, установ, організацій м.Івано-Франківська на 1 лютого 2019р. становила 15,7 млн.грн, що складає 67,1% від загальної суми боргу по області.

У порівнянні з 1 січня 2019р. сума боргу зменшилась на 2,2%.

У структурі загальної суми заборгованості 85% припадає на підприємства, щодо яких реалізовуються процедури відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом, 15% – на економічно активні підприємства.

Основна частина суми боргу із виплати заробітної плати припадає на підприємства промисловості (59,8% від загальної суми боргу) та сфери оптової та роздрібної торгівлі; ремонту автотранспортних засобів і мотоциклів (36,8%).

 

Довідки за телефоном: (0342) 79-20-09

Більше інформації: http://www.ifstat.gov.ua/EX_IN/EX-OPLATA_PRACI.htm

 © Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2019

 При використанні інформації, посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській області ОБОВ’ЯЗКОВЕ.

 

 

 

 

 

 

 

Стан виплати заробітної плати на підприємствах, в установах,організаціях міст і районів області станом на 1 лютого 2019 року

 

Головне управління статистики інформує. Станом на 1 лютого 2019р. заборгованість із виплати заробітної плати найманим працівникам підприємств, установ, організацій області становила 23,4 млн.грн, що складає 1,6% фонду оплати праці, нарахованого за січень 2019р.

У порівнянні з 1 січня 2019р. борг із виплати заробітної плати збільшився на 305,1 тис.грн, або на 1,3%. Виникла заборгованість у Надвірнянському (в сумі 171,1 тис.грн), Снятинському (75,5 тис.грн), Рогатинському (68,4 тис.грн) та Тлумацькому (64,1 тис.грн) районах; збільшилась сума боргу у Тисменицькому (на 181,7 тис.грн), Косівському  (на 148,1 тис.грн) та Городенківському (на 110,9 тис.грн) районах.    Водночас, зменшення заборгованості упродовж січня відбулося у містах Івано-Франківську (на 348,8 тис.грн), Бурштині (на 99,5 тис.грн) та Калуші (на 67 тис.грн).

На підприємства обласного центру припадає 67,1% загальної суми заборгованості із виплати заробітної плати, Тисменицькогорайону – 18,8%, Косівського – 4,2%, м.Бурштина – 3,7%, м.Калуша – 3%, Городенківського району – 1,6%, Надвірнянського – 0,7%, Рогатинського, Снятинського та Тлумацького – по 0,3%. На підприємствах решти міст та районів області заборгованість із виплати заробітної плати відсутня.

Заборгованість підприємств області за рахунок бюджетних коштів станом на 1 лютого 2019р. відсутня.

У структурі загальної суми заборгованості з виплати заробітної плати  в цілому по області на економічно активні підприємства припадає 29,1% суми боргу. У підприємств м.Бурштина, Городенківського, Косівського, Надвірнянського, Рогатинського, Снятинського та Тлумацького районів цей показник складає 100%, Тисменицького району – 42,5%, м.Івано-Франківська – 15%. 

У м.Калуші вся сума заборгованості з виплати заробітної плати,  м.Івано-Франківську – 85% суми боргу, Тисменицькому районі – 57,5% утворено на підприємствах, щодо яких реалізовуються процедури відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом (по області цей показник складає 70,9%).

 

Довідки за телефоном: (0342) 79-20-09

Більше інформації: http://www.ifstat.gov.ua/EX_IN/EX-OPLATA_PRACI.htm

 © Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2019

 При використанні інформації, посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській області ОБОВ’ЯЗКОВЕ.

 

 

 

 

 

 

 

Про промислове виробництво в м.Івано-Франківську

у січні–лютому 2019 року

 

Головне управління статистики інформує. У січні–лютому 2019р. порівняно з аналогічним періодом попереднього року підприємствами добувної промисловості та розроблення кар'єрів зменшено добування каменю дробленого (щебеню), який використовується як наповнювач бетону, для дорожнього покриття та подібних цілей в 1,7 раза, гальки та гравію, кремнію – на 19%.

У переробній промисловості на підприємствах з виробництва харчових продуктів та напоїв зріс випуск сиру свіжого неферментованого, виробів здобних (булочок підвищеної калорійності, листкових, рулетів з маком, рогаликів тощо), пива солодового (на6,7–40%).

Разом з цим, зменшено випуск хліба та виробів хлібобулочних нетривалого зберігання на 3,7%, тортів – на 6,7%, олій рослинних інших, нерафінованих, – на 12,8%, сухарів, сушок, грінок та виробів подібних підсмажених – на 26,9%, сиру плавленого – на 30%, пряників та виробів подібних – у 4,5 раза, печива солодкого – у 12,8 раза. Крім того, спостерігалося зменшення виробництва молока та вершків незгущених й без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин жирністю більше 1%, але не більше 6%, у первинних пакуваннях об'ємом нетто не більше 2 л, масла вершкового жирністю не більше 85%, виробів макаронних, варених або неварених, начинених м’ясом, рибою, сиром або іншими продуктами у будь-якій пропорції (на 4,9–23,8%), молока і вершків коагульованих, йогурту, кефіру, сметани та інших ферментованих продуктів, виробів кондитерських з цукру чи його замінників, з вмістом какао, карамелі, тофі (ірису) та солодощів аналогічних, продуктів молоковмісних, інших, продуктів яєчних, свіжих, сушених, зварених на пару чи в киплячій воді, морожених чи консервованих (в 1,5–4,1 раза). На рівні січня–лютого 2018р. вироблено соусів і продуктів для приготування соусів.

Підприємствами текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів у січні–лютому 2019р. збільшено виробництво пальт та плащів, суконь трикотажних машинного або ручного в’язання, светрів, пуловерів, кофт, жилетів та кардиганів з бавовни, жіночих та дівчачих (на 2,4% – у 2,3 раза). Водночас зменшено випуск комплектів і костюмів чоловічих та хлопчачих з тканини бавовняної або з волокон синтетичних або штучних, виробничих та професійних, пальт, півпальт, плащів, накидок, чоловічих та хлопчачих, одягу і аксесуарів до одягу трикотажних машинного або ручного в’язання для немовлят (на 11,8% – у 1,8 раза).

У виготовленні виробів з деревини, паперу, поліграфічній діяльності спостерігалося збільшення виробництва конвертів з паперу чи картону, газет, журналів та видань періодичних, які виходять менше чотирьох разів на тиждень, віддрукованих, коробок та ящиків, з паперу або картону гофрованих на 8,2–18,6%. Випуск виробів столярних та конструкцій будівельних, з деревини, зменшено на 9,6%, деревини (крім хвойних чи тропічних порід) уздовж розпиляної чи розколотої, розділеної на шари чи лущеної, завтовшки більше 6 мм (крім брусків, планок та фриз для паркетного або дерев'яного покриття підлоги, дубових), брусків, планок та фриз для паркетного або дерев'яного покриття підлоги, профільованих, незібраних, з деревини листяних порід, дверей та їх коробок та порогів, з деревини, – на 20–29,1%, проспектів, плакатів та іншої рекламної продукції, віддрукованої (крім каталогів рекламних), етикеток та ярликів з паперу чи картону друкованих, самосклеювальних, шпону, листів для фанери клеєної, деревини іншої, уздовж розпиляної, розділеної на шари чи лущеної, завтовшки 6 мм і менше, з деревини листяних порід – у 1,5–4,3 раза.

Журналів реєстраційних, книг бухгалтерських, книг бланків, ордерів та квитанцій з паперу чи картону вироблено на рівні січня–лютого 2018р.

У виробництві хімічних речовин і хімічної продукції зросло виробництво речовин поверхнево-активних органічних та засобів для миття шкіри, які містять або не містять мило у 2,1 раза, шампунів – у 1,8 раза, засобів мийних та для чищення, які містять або не містять мило – у 1,7 раза. На рівні січня–лютого 2018р. залишився випуск фарб та лаків на основi полiакрилових чи вiнiлових полімерів, диспергованих чи розчинених у водному середовищі (уключаючи емалі та політури).

На підприємствах з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції збільшено виробництво посуду столового і кухонного, з пластмас у 6,1 раза, блоків та цегли з цементу, бетону або каменю штучного для будівництва, елементів конструкцій збірних для будівництва з цементу, бетону або каменю штучного, розчинів бетонних, готових для використання – на 28,6% – у 1,5 раза, плиток, плит, черепиці та виробів подібних з цементу, бетону або каменю штучного – на 2,7%. Разом з цим, зменшено випуск плит, листів, плiвок, фольги i стрічок, з полімерів етилену, неармованих або не з'єднаних з iншими матерiалами, завтовшки 0,125 мм і менше, виробів інших з пластмас, виробів домашнього вжитку та виробів для туалетних кімнат, з пластмас на 11,4–31,2%. Вікон та їх рам, дверей та їх коробок і порогів, з пластмас, вироблено на рівні січня–лютого 2018р.

У металургійному виробництві, виробництві готових металевих виробів збільшено випуск форм для лиття гуми або пластмас, виробів кованих або штампованих, без подальшої обробки, з металів чорних, тканин, грат, сіток й огорож з дроту сталевого або мідного у 2,3–5,6 раза, цистерн, бочок, барабанів, каністр з металів чорних, місткістю менше 50 л, блоків дверних і віконних з алюмінію, арматури кріплення, фурнітури та виробів подібних для меблів, з металів недорогоцінних, інструментів для фрезерування, фрезів черв’ячних, змінних, для обробки металів, цвяхів, кнопок, скобів та виробів подібних з металів чорних, міді, алюмінію – на 7,1–30,8%. При цьому зменшено випуск деталей, виливаних з чавуну ковкого, конструкцій збірних будівельних з чавуну чи сталі, конструкцій, виготовлених виключно або переважно з листового матеріалу, з металів чорних (у 1,5–2,5 раза), профілів холоднодеформованих, отриманих з прокату плоского, зі сталі неіржавної, листів профільованих (ребристих) холоднодеформованих або оброблених у холодному станi, зі сталі нелегованої, інструментів ручних для використання у сільському господарстві, садівництві або лісовому господарстві (на 11,8–33,3%).

Серед продукції машинобудування зросло виробництво газомірів на 16,7%, манометрів, датчиків, індикаторів та передавачів електронних – на 30%, апаратури високовольтної та приладів комутаційних інших для кіл електричних на напругу більше 1 кВ, станцій базових, люстр та інших світильників електричних стельових та настінних – в 1,6–5,7 раза. Водночас зменшено випуск інструментів й апаратури для автоматичного регулювання і керування, машин пральних ємністю 10 кг і менше сухої білизни автоматичних, комплектів ізольованих проводів для свічок запалювання для двигунів та комплектів проводів інших для засобів транспортних, апаратів літальних та суден (на 12,2–40%), схем інтегральних електронних, верстатів для оброблення деревини, корка, кістки, ебоніту, твердих пластмас і матеріалів твердих подібних, машин і апаратів для дугового зварювання металів автоматичних чи напівавтоматичних електричних (у 1,7–2 рази).

 

Довідки за телефоном: (0342)79-20-08

Більше інформації: http://www.ifstat.gov.ua/EX_IN/EX-PROM.htm                           

 © Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2019

 При використанні інформації, посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській області ОБОВ’ЯЗКОВЕ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Обсяг реалізованої промислової продукції

підприємствами міст та районів області у січні 2019року 

Головне управління статистики інформує. За січень 2019р. підприємствами області реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на 6,2 млрд.грн, що склало 2,9% її загального обсягу по Україні.

Вагомі обсяги промислової продукції реалізовано підприємствами міст Івано-Франківська (26,6% загальнообласного обсягу), Бурштина (25,2%) та Калуша (23%), а також Долинського (6,4%), Тисменицького (5,3%), Рожнятівського (4%) та Надвірнянського (3,4%) районів. Частка реалізованої продукції підприємств Рогатинського району склала 1,7%, м.Коломиї – 1,6%, Снятинського району – 0,8%, м.Болехова та Галицького району – по 0,4%, Богородчанського та Косівського районів – по 0,3%, Городенківського та Калуського – по 0,2%, Коломийського та Тлумацького – по 0,1%, м.Яремче та Верховинського району – менше 0,1%.

У розрахунку на одну особу населення області промислової продукції реалізовано на 4,5 тис.грн. Вищий, ніж у середньому по області, цей показник у містах Бурштині (100,8 тис.грн), Калуші (21,4 тис.грн), Івано-Франківську (6,3 тис.грн) і Долинському районі (5,7 тис.грн).

 

Довідки за телефоном: (0342)79-20-08

Більше інформації: http://www.ifstat.gov.ua/EX_IN/EX-PROM.htm                          

 © Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2019

 При використанні інформації, посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській області ОБОВ’ЯЗКОВЕ.

 

 

 

 

 

 

 

Житлове будівництво за містами та районами області

у 2018 році

 

Головне управління статистики інформує. У 2018р. в області прийнято в експлуатацію 404,2 тис.м2 загальної площі житлових будівель нового будівництва проти 522,7 тис.м2 роком раніше.  

В територіальному розрізі збільшення обсягів прийнятого в експлуатацію нового житла відбулося в Болехівській міській раді (у 2,1раза), Рогатинському (у 1,9 раза) та Галицькому (у 1,7 раза) районах, Яремчанській міській раді (на 36,1%), Калуському (на 35,7%),Рожнятівському (на 33,3%),  Тисменицькому (на 22,7%), Богородчанському (на 18,6%) та Коломийському (на 11%) районах. Менше, ніж у2017р., прийнято в експлуатацію житлових будівель в обласному центрі  (у 2,5 раза), місті Калуші (на 47,4%), Городенківському районі (на 37,9%), місті Коломиї (на 30,6%), Тлумацькому (на 28,4%), Долинському (на 26,6%), Косівському (на 16,4%), Надвірнянському (на 14%),Верховинському (на 12,5%) районах, місті Бурштині (на 11,9%),  Снятинському районі (на 10%).

За обсягами прийнятих в експлуатацію житлових будівель нового будівництва першість посідає Івано-Франківська міська рада (22,1% загальнообласного обсягу). Також значними є частки Тисменицького (13,1%), Коломийського (7,6%), Рожнятівського (6,9%), Надвірнянського (6,2%), Богородчанського (6%) районів,  Яремчанської міської ради (8,3%) і міста Коломиї (6,1%). Частка Долинського,Косівського та Калуського районів коливається в межах від 3,2% до 3,9%, Болехівської міської ради, Верховинського району, міста Калуша, Галицького та Снятинського районів – від 1,6% до 2,6%, решти міст та районів – не перевищує 1%.

У розрахунку на 10 тис. осіб в області прийнято 2944,4 тис.м2 житла, що відповідає 7 місцю серед регіонів держави. При цьому, територіальна диспропорція за даним показником складає 23,8 раза: максимальне значення  у 2018р. спостерігалося в Яремчанській міській раді (14,8 тис.м2), мінімальне – у Городенківському  районі (620,5 м2).

Середній розмір новозбудованого помешкання по області становив 129,7 м2 загальної площі. Серед міст і районів області найбільше значення цього показника спостерігається у Яремчанській міській раді (197,5 м2), Рожнятівському (191 м2) та Рогатинському (190,1 м2) районах, найнижче – у Івано-Франківській міській раді (76,8 м2) та місті Калуші (124 м2).

 

Довідки за телефоном: (0342) 79-20-13

Більше інформаціїі: http://www.ifstat.gov.ua/EX_IN/EX-BUD.htm

© Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2019

При використанні інформації, посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській області ОБОВ’ЯЗКОВЕ.

 

 

 

 

 

 

 

Інвестиції зовнішньоекономічної діяльності  

міст та районів області у 2018 році 

 

Головне управління статистики інформує. На 31 грудня 2018р. загальний обсяг прямих інвестицій, вкладених в економіку області з початку інвестування, склав 894,5 млн.дол. США.

Найбільш значні обсяги прямих інвестицій зосереджені на підприємствах міст Івано-Франківська (55% загальнообласного обсягу інвестицій) та Калуша (28,4%). Частка капіталу нерезидентів, залученого в економіку Рогатинського району склала 3,2%, Калуського – 3,1%, Тисменицького – 2,7%, міста Коломиї –  2,1%, Тлумацького району – 1,2%, міста Яремче та Долинського району –  по 1,1%. Частка інших міст обласного значення та районів у загальнообласному обсязі не перевищувала 0,7%. 

У 2018р. в економіку області надійшло 31,2 млн.дол. США прямих інвестицій (акціонерного капіталу), з них переважна частка у підприємства міст Івано-Франківська (25,4 млн.дол. США або 81,6% загальнообласного обсягу надходжень) та Калуша (3,8 млн.дол. або 12,1%).                      

Сукупний обсяг іноземного капіталу на 31 грудня 2018р. порівняно обсягом інвестицій на початок року зменшився на 1,1%. Скорочення  капіталу  за 2018р.  становить 41,4 млн.дол., у тому числі за рахунок вилучення капіталу – 13,9 млн.дол., за рахунок курсової різниці – 27,5 млн.дол. США. На підприємства м.Івано-Франківська припадає переважаюча частка (95,9%) вилученого іноземного капіталу.

Зменшення обсягів прямих інвестицій спостерігалось у Коломийському (на 5,3%), Калуському (на 3,7%), Надвірнянському (на 3,2%),Тлумацькому (на 2,8%), Тисменицькому (на 2,2%) Снятинському (на 1,7%), Рогатинському (на 1,3%) районах та містах Яремче (на 3,3%), Калуші (на 2,2%) і Болехові (на 1,3%). В обласному центрі скорочення іноземного капіталу до початку року становить 0,6%. Зростання обсягу прямих інвестицій відбулося у місті Коломиї (на 6,6%), Рожнятівському (на 8,1%), Галицькому (на 1,3%). У Верховинському,Богородчанському,та Долинському районах приріст іноземного капіталу до початку року склав 0,1%–0,4%.   

На 31 грудня 2018р. на одну особу в середньому по області припадало  651,6 дол. США прямих інвестицій. Вищий, ніж в середньому по області, цей показник у містах Калуші (3823,2 дол.) та Івано-Франківську (1918,4 дол.), Рогатинському районі (705,9 дол.США).

 

Довідки за телефоном: (0342) 79-20-13

Більше інформаціїі: http://www.ifstat.gov.ua/EX_IN/EX-ZEZ.htm

© Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2018

При використанні інформації, посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській області ОБОВ’ЯЗКОВЕ.

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь