A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Участь молоді Тлумацького ОТГ у форумі «DOBRE ДІЙ»

Дата: 01.04.2019 15:48
Кількість переглядів: 732

Фото без опису

 

   28-29 березня в місті Івано-Франківську відбувався двохденний молодіжний форум «DOBRE ДІЙ». Форум зібрав юних представників з Тлумацької, П'ядицької, Ланчинської та Дзвиняцької ОТГ Прикарпаття. Тлумацьку ОТГ на форумі представили п’ять молодих людей, членів ініціативної групи молодіжної ради Тлумацької ОТГ, а саме Ярина Бринська, Владислав Кулинич, Владислав Рощенюк, СніжаннаТомюк та Юлія Карпик.

   Проведення Молодіжного форуму «Dobre ДІЙ» для молодих представників громад-партнерів Програма DOBRE стало можливим завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

   В рамках форуму молоді люди вчилися писати проекти, представляли свої громади, надихалися історіями успіху представників громад, ділилися досвідом, рекомендаціями та знайшли нових друзів та однодумців.

   Програма DOBRE USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) – це п’ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Ком?юнітіз ( Global Communities ) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Програма спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня участі громадян у прийнятті рішень та забезпечення підзвітності та прозорості в громадському управлінні. Програма USAID DOBRE працює в 7 цільових областях: Миколаївській, Херсонській, Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Кіровоградській та Тернопільській. DOBRE провела відбір на конкурентних та прозорих засадах та надаватиме пряму допомогу 75 об’єднаним територіальним громадам в цих областях.

   Два дні були наповнені великою кількістю надзвичайно важливою інформацією, яка скоро буде використана молодими людьми при написанні та реалізації проектів в нашій громаді. Усі учасники форуму отримали сертифікати та домашні завдання підготовці проектів.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь