A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Відбувся робочий практикум по законотворчості з питань охорони здоров'я

Дата: 08.04.2019 11:18
Кількість переглядів: 512

Фото без опису

 

4-5 квітня у м. Києві проходив практикум із галузевої законотворчості з питань охорони здоров’я для фахівців органів місцевого самоврядування. Захід організовано Асоціацією міст України разом з Апаратом Верховної Ради України в рамках проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні (ПУЛЬС)».

   Серед учасників, які долучилися до заходу, Тлумацьку міську раду ОТГ представив заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ігор Мандар.

   Зі вступним словом до учасників звернулися Керівник управління по зв’язках з місцевими органами і органами місцевого самоврядування Апарату Верховної Ради України Григорій Скопненко та заступник Виконавчого директора Асоціації міст України Ярослав Рабошук. Модератором практикуму виступає аналітик АМУ у сфері охорони здоров’я Світлана Осташко.

   Представники міст ознайомилися із законодавчою процедурою та правилами проектування нормативно-правових актів і особливостями здійснення експертизи законопроектів, про які їм розповіли представники Головного юридичного управління Апарату Верховної Ради України та Головного науково-експертного управління Апарату Верховної Ради України. Наприкінці першого дня навчання для учасників пройшла екскурсія сесійним будинком Верховної Ради України.

   Другий день навчання розпочався із візиту до комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1» у Дніпровському районі столиці. Учасники ознайомилися з роботою медичного закладу, оглянули новітнє медичне обладнання та обмінялися досвідом з лікарями, які там працюють.

   Захід продовжився у приміщенні Асоціації міст України, де представники громад поспілкувалися з Директором Проекту «ПУЛЬС» Ігорем Парасюком і обговорили подальші плани роботи на місцях у сфері охорони здоров’я та впровадження медичної реформи.

   Наприкінці практикуму Директор Проекту «ПУЛЬС» Ігор Парасюк вручив учасникам сертифікати про успішне проходження навчання.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь