Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Відбулось засідання 29 сесії Тлумацької міської ради об'єднаної територіальної громади

Дата: 11.04.2019 15:30
Кількість переглядів: 669

Фото без опису

   Сьогодні, 11 квітня, в приміщенні Народного дому м. Тлумача, під головуванням міського голови Романа Круховського, відбулося засідання двадцять дев’ятої сесії Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади.

   Перед початком роботи сесії міської ради міський голова, депутатський корпус міської ради та всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять героя з Івано-Франківщини Ярослава Чемного, який на днях загинув в районі ООС.

   Згідно затвердженого порядку денного розглянуто питання про внесення змін до рішення сесії Тлумацької міської ради №654-22/2018 від 26.06.2018 року «Про встановлення збору за місця для паркування транспортних засобів на території Тлумацької міської об’єднаної територіальної громади Тлумацького району Івано-Франківської області», про надання дозволу на організацію та провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів. про затвердження Положення про відділ освіти, молодіжної політики та спорту Тлумацької міської ради  об’єднаної територіальної  громадив новій редакції, про затвердження Положення про відділ культури та туризму Тлумацької міської ради об’єднаної  територіальної громади в новій редакції.

   Ряд питань стосувався земельних відносин − затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), надання дозволу на розробку проектів землеустрою та детальних планів території (ДПТ), розгляд заяв громадян щодо вилучення земельних ділянок із користування під городництво, погодження передачі у власність земельних ділянок.

   Загалом засідання сесії пройшло плідно та конструктивно. В ході проведення засідання депутатами розглянуто та проголосовано поіменно біля сорок питань з яких прийнято відповідні рішення.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь