A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Втілення мрій

Дата: 12.04.2019 14:55
Кількість переглядів: 1373

Фото без опису

   12 квітня у місті Тлумач на території загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям та тренажерного комплексу.

   Проект реалізовано шляхом співфінансування з державного та бюджету Тлумацької міської ради ОТГ.

   З нагоди такого спортивного дійства біля Тлумацької загальноосвітньої школи зібрались жителі громади, учнівська та юнацька спільноти і, звісно, чимало гостей.

   Привітати учнів з визначною подією в житті школи та громади завітали голова Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади Роман Круховський, голова районної федерації футболу Богдан Іванус, отці-декани Василь та Павло, перший заступник міського голови Андрій Радовець, заступник міського голови Ігор Мандар, начальник відділу освіти, молодіжної політики та спорту Тлумацької ОТГ Наталія Мандар та директор Тлумацької дитячо-юнацької спортивної школи Круховський Михайло.

   Голова Тлумацької громади Роман Круховський під час привітань зазначив, що відкриття спортивного майданчику є знаковою подією для міста, школи та й громади загалом, адже молодь тлумаччини бере не тільки активну участь у турнірах різних рівнів, а й здобуває найвищі нагороди. Тож сучасний майданчик зі штучним покриттям дозволить їм ще активніше долучатися до спорту та розвиватися у цьому напрямку, а для окремих може стати трампліном до професійного спорту. Богдан Іванус побажав усім активного заняття спортом та висловив сподівання, що такі події стануть стартом нового витка розвитку не тільки дитячого, але й дорослого футболу. По завершенні виступів спортсмени з рук міського голови та голови федерації футболу району отримали футбольні мячі. В свою чергу директор школи Володимир Посацький подякував голові ОТГ за здійснення мрій всієї учнівської молоді і висловив сподівання, що завдяки новозбудованому майданчику, в спортивному житті школи відбуваються позитивні зміни, а тренажерний комплекс, який придбаний за кошти призового фонду футзального турніру на «Кубок НФК Ураган», переможцями якого стали учні Тлумацької ЗОШ І-ІІІ ст., приверне увагу дітей до спорту та стимулює їх до здорового способу життя.

   Право перерізати символічну стрічку було надано кращим спортсменам школи. Сам спортивний майданчик, тренажерний комплекс та нещодавно придбаний шкільний автобус був освячений отцями-деканами Василем та Павлом.

Майданчик відкрито!!!

   Діти з радістю на новому майданчику влаштували флешмоб та ділилися з усіма своїм позитивом не приховуючи свого захоплення. Завершилися урочистості проведенням першого футбольного матчу між учнями Тлумацької ЗОШ та Вікнянського НВК.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь