A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Тісна співпраця триває

Дата: 24.04.2019 15:41
Кількість переглядів: 588

Фото без опису

             23 квітня у читальній залі Тлумацького народного дому відбулася моніторингова зустріч за участю Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні та представників БО «БФ «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ» . У заході взяли участь міський голова Роман Круховський, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ігор Мандар, отець Володимир Чорній, представники Івано-Франківської обласної державної адміністрації, керівник (Уляна Гринишин) та працівники центру надання соціальних послуг Тлумацької міської  ради ОТГ, соціальні педагоги і педагоги організатори  шкіл Тлумацької громади. 

             Основна мета зустрічі - підвищення ефективності виконання державної політики з протидії торгівлі людьми на місцевому рівні. Учасниками заходу  було обговорено питання забезпечення реалізації державної політики у сфері протидії торгівлі людьми на території Тлумацької міської ОТГ. Представники БФ «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ» наголошували на необхідності інформування населення про небезпеку та ризик потрапляння до рук торгівців людьми, а також розповіли присутнім про напрацьовану ними модель соціальної реабілітації потерпілих від торгівлі жінок, яка знайшла своє відображення в діяльності Консультативного Центру соціальної допомоги жертвам торгівлі людьми. Представники Тлумацької громади отримали буклети, рекламні брошури та дізналися про умови отримання комплексної реінтеграційної допомоги постраждалим через надання їм психологічної та юридичної підтримки, соціальної та медичної допомоги, а також допомоги у працевлаштуванні.

         Отець Василь у свою чергу висловив подяку міському голові Роману Круховському за сприяння у забезпеченні соціального захисту населення громади не на словах, а на ділі і запевнив, що спільна робота БФ «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ» та Тлумацької міської ради принесе тільки покращення функціонування соціальної сфери об’єднаної територіальної громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь