A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ СТАТИСТИКИ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ інформує

Дата: 13.05.2019 08:35
Кількість переглядів: 383

Фото без опису

 

Обсяг реалізованої промислової продукції

підприємствами області у січні–березні 2019 року

 

Головне управління статистики інформує. Підприємствами області у січніберезні 2019р. реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на 17,9 млрд.грн (у січніберезні 2018р. – на 17,8 млрд.грн).

У загальному обсязі реалізації продукція підприємств переробної промисловості становила 45,8%, з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – 42,8%, добувної промисловості і розроблення кар’єрів – 10,8%, водопостачання, каналізації, поводження з відходами – 0,6%.

Більше 39% обсягу продукції переробної промисловості реалізовано підприємствами з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції. Вагомим також був внесок підприємств з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції (18%), виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності (16,9%), харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (11,3%), машинобудування (9,7%).

Частка області у загальнодержавному обсязі реалізованої промислової продукції склала 2,7%, що відповідає 11 місцю серед регіонів України. Питома вага реалізованої промислової продукції підприємств з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції у загальнодержавних обсягах склала 19%, з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності – 6,6%, виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції – 5,5%, з добування сирої нафти та природного газу – 5,3%, постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – 4,8%.

В обсязі реалізованої продукції добувної та переробної промисловості за основними промисловими групами 61,9% займали товари проміжного споживання, 19,1% – енергія, 13,7% – споживчі товари короткострокового та тривалого використання, 5,3% – інвестиційні товари.

 

© Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2019

При використанні інформації посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській області ОБОВ’ЯЗКОВЕ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Обсяг реалізованої промислової продукції

підприємствами міст та районів області у січні–березні 2019 року

 

Головне управління статистики інформує. За січень–березень 2019р. підприємствами області реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на 17,9 млрд.грн, що становить 2,7% її загального обсягу по Україні.

Вагомі обсяги промислової продукції реалізовано підприємствами міст Бурштина (24,6% загальнообласного обсягу), Івано-Франківська (22,6%) та Калуша (21,4%), а також Долинського (8,5%), Тисменицького (8,2%), Надвірнянського (4,3%) та Рожнятівського (3,9%) районів. Частка реалізованої продукції підприємств м.Коломиї склала 1,9%, Рогатинського району – 1,6%, Снятинського – 0,9%, Галицького – 0,5%, м.Болехова, Богородчанського та Косівського районів – по 0,3%, Городенківського та Калуського – по 0,2%, м.Яремче, Коломийського та Тлумацького районів – по 0,1%, Верховинського району – менше 0,1%.

У розрахунку на одну особу населення області промислової продукції реалізовано на 13 тис.грн. Вищий, ніж у середньому по області, цей показник у містах Бурштині (286 тис.грн), Калуші (58 тис.грн), Івано-Франківську (15,6 тис.грн) та Долинському (22 тис.грн) і Тисменицькому (17,8 тис.грн) районах.

 

© Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2019

При використанні інформації, посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській області ОБОВ’ЯЗКОВЕ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь