Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ СТАТИСТИКИ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ інформує

Дата: 17.05.2019 08:08
Кількість переглядів: 825

 

Фото без опису

Інвестиційне забезпечення економіки міст та районів області у 2018 році 

   Головне управління статистики інформує. За 2018р.  у розвиток економіки  області вкладено 9393,7 млн.грн капітальних інвестицій,  з них найбільш суттєві обсяги коштів освоєно підприємствами обласного центру (40,8% загальнообласного обсягу), Тисменицького (17,4%)  та  Калуського (7,4%) районів,   міст   Коломиї (4,2%)  і  Калуша (4%).  Частка  Рогатинського, Надвірнянського, Снятинського, Рожнятівського, Долинського, Городенківського, Коломийського районів та міста Яремче становить 2–2,9%, Косівського, Галицького і Богородчанського районів – 1,6–1,8%, міста Болехова, Тлумацького і  Верховинського  районів  –  0,7–0,9%,  міста  Бурштина – 0,2%.

   У розрахунку на одну особу населення обсяг капітальних інвестицій по області склав 6843,5 грн. У територіальному розрізі співвідношення між максимальним та мінімальним обсягом інвестицій у розрахунку на одну особу становило 18,5 раза. Найбільше коштів на одного мешканця освоєно у Тисменицькому районі (19,8 тис.грн), містах Івано-Франківську   (15 тис.грн), Яремче (12 тис.грн) та Калуському районі (11,9 тис.грн), найменше – у місті Бурштині (1,1 тис.грн), Тлумацькому (1,6 тис.грн) та Косівському  (1,7 тис.грн) районах.

   У структурі фінансування капітальних інвестицій в цілому по області 55,4% загального обсягу становила частка власних коштів підприємств та організацій, 20,2% – коштів державного та місцевого бюджетів, 17,9% – коштів населення на будівництво житла. Серед міст та районів області найбільша питома вага власних коштів підприємств та організацій спостерігалася у Рогатинському (88,7%), Калуському (83,4%), Тисменицькому (74,1%) районах, коштів населення на будівництво житла – у Коломийському (58,1%), Верховинському (54%), Надвірнянському (51,9%) районах, державного та місцевого бюджетів – у  Тлумацькому (67%), Косівському (54,5%) і Галицькому (47,1%) районах.

   У житлове будівництво в області вкладено 2121,4 млн.грн капітальних інвестицій. За обсягом інвестицій у житлові будівлі переважають міста  Івано-Франківськ (37,7% загальнообласного обсягу) і Яремче (8,2%), Тисменицький район (8%), місто Коломия (5,9%), Надвірнянський район (5%).

 

© Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2019

При використанні інформації, посилання на Головне управління статистики в Івано-Франківській області ОБОВ’ЯЗКОВЕ.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь