A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тлумацька міська рада
Івано-Франківський район, Івано-Франківська область

Відбулось засідання 30 сесії Тлумацької міської ради об'єднаної територіальної громади

Дата: 23.05.2019 14:10
Кількість переглядів: 539

Фото без опису

 

Сьогодні, 23 травня, в приміщенні Народного дому м. Тлумача, під головуванням міського голови Р. Круховського та секретаря міської ради І.Деньковича, відбулося засідання тридцятої сесії Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади. Також в роботі сесії взяли участь депутат обласної ради О.Кисилиця та перший заступник голови РДА М.Присяжнюк.

 

Фото без опису

 

   До Дня героїв України, перед початком роботи сесії міської ради, міський голова, депутатський корпус міської ради та всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять всіх героїв, які загинули за незалежність України.

   Згідно затвердженого порядку денного розглянуто питання про виконання міського бюджету Тлумацької ОТГ за І квартал 2019р., про затвердження протоколів постійної комісії міської ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій, про затвердження плану соціально-економічного розвитку Тлумацької міської об’єднаної територіальної громади на 2019 - 2021 р.р., про внесення змін до рішення міської ради від 20.01.2017р. №58-2/2017 «Про затвердження Положення  про постійні комісії Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади», про здійснення аналізу впливу регуляторного акта проекту рішення Тлумацької міської ради ОТГ «Про затвердження Положення про електронні петиції», про здійснення аналізу впливу регуляторного акта проекту рішення Тлумацької міської ради ОТГ «Про затвердження Положення про звітування міського голови, старост, виконавчих органів, постійних комісій та депутатів Тлумацької міської ради об’єднаної територіальної громади».

 

Фото без опису

  

   Ряд питань стосувався земельних відносин − затвердження проектів  землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), розгляд заяв громадян щодо вилучення земельних ділянок із користування, погодження передачі у власність земельних ділянок.

   Депутатами розглянуто та поіменно проголосовано вищезазначені питання з яких прийняті відповідні рішення.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь